Շոռակարկանդակ. Երեք բաղադրիչով նուրբ աղանդեր

Շոռակարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Եթե ​​գոնե մեկ անգամ Շոռակարկանդակ փորձել եք, ապա հավանաբար սիրահարվել եք դրան, քանի որ այն ունի անհավանական համ: Ցավոք, այս նրբագեղությունը դասական տարբերակով արագ պատրաստելը բոլորովին էլ հեշտ չէ: Բայց կա այս աղանդերի պարզեցված տարբերակը, որը կարելի է պատրաստել ընդամենը երեք բաղադրիչով: Այս տարբերակի հեղինակը ճապոնացի Օչիկերոն մականունով մի աղջիկ է:

Բաղադրատոմսն իսկական հիթ է դարձել ինտերնետում: Խոհարար մասնագետներն ու տնային տնտեսուհիները ամբողջ աշխարհում փորձեցին պատրաստել այս նրբագեղությունը և այժմ շատ շնորհակալ են դրա ստեղծողին:

Շոռակարկանդակ

Շոռակարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սերուցքային պանիր 120 գ

_Սպիտակ շոկոլադ 120 գ

_Ձու 3 հատ

Շոռակարկանդակ

Շոռակարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից: Ծածկել սպիտակուցները ցելոֆանե ծածկոցով և կարճ ժամանակով դնել սառնարանում:

_Սպիտակ շոկոլադը հալեցնել ջրային բաղնիքում: Խառնել շոկոլադը, սերուցքային պանիրը և ձվի դեղնուցները: Տաքացնել խառնուրդը մարմանդ կրակի վրա և լավ հարել:

_Նախապես հարած ձվի սպիտակուցների մեկ երրորդը ավելացնել զանգվածին` ամուր փրփուր ստանալու համար: Լավ խառնել: Դրանից հետո ավելացրեք ևս մի քիչ սպիտակուց և կրկին հարել: Դրանից հետո խառնուրդին ավելացնել մնացած սպիտակուցները:

_Յուղաթուղթը դնել բացվող կողմերով ձևամանի մեջ, ավելացնել թուղթն այնպես, որ կողքերը նույնպես ծածկվեն, յուղել թուղթը:

_Պատրաստի խառնուրդը լցնել կաղապարի մեջ: Կաղապարը դնել մի փոքր տաք ջուր լցրած ջեռոցի տապակի վրա, տաքացնել ջեռոցը 170 աստիճանով և թխել 15 րոպե: Դրանից հետո ջերմաստիճանը իջեցնել 160 աստիճանի և եփել ևս 15 րոպե:

_Անջատեք վառարանը և թողեք, որ կարկանդակը թխվի մնացորդային տաքության տակ 15 րոպե: Թողեք սառչի, ապա հանել շոռակարկանդակը կաղապարից ու ցանկության դեպքում վրան ցանել շաքարի փոշի:

Շոռակարկանդակ

Դժվար է պատկերացնել, որ նման զարմանալի աղանդեր կարելի է պատրաստել երեք բաղադրիչներից: Բայց իրականում այդպես է: Փորձեք:

Շոռակարկանդակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դդումով կարկանդակ

Խնդրում ենք Գնահատեք