Կաթնաշոռով շքեղ աղցան և տաք նախուտեստ կպատրաստենք միաժամանակ։ Այս նոր տարբերակից հաստատ գոհ կմնաք թե դուք, թե ձեր հյուրերը։
Содержание
Աղցան Կաթնաշոռով. Բաղադրիչներ
_Կաթնաշոռ — 200գր․
_Պանիր ֆետա կամ ցանկացած քերած պանիր — 200 գր․
_Սամիթ
_Սխտոր — 1 ատամ
_Պղպեղներ գունավոր — 3 հատ
_Աղ, պղպեղ, հալվող պանիր վրան լցնելու համար
_Ձիթայուղ
Աղցան Կաթնաշոռով Պատրաստման եղանակը
_Կաթնաշոռն ու պանիրը իրար հետ տրորել պատառաքաղով
_Կտրատած սամիթը ավելացնել վրան
_Կարմիր պղպեղ կտրատել վրան
_Մեկ պճեղ սխտոր ճզմել մեջը
_Աղ, պղպեղ ձիթայուղ ավոլացնել
_Խառնել լավ, կարելի է այսպես սառը կոլոլակաձև մատուցել որպես աղցան
_Իսկ որպես տաք նախուտեստ մատուցելու համար ստացված զանգվածը լցոնել կիսված պղպեղների մեջ, վերմակի նման ծածկել հալվող պանրով և դնել ջեռոցը 10 րոպեով
_Հանել և տաք վիճակում մատուցել։
Բարի ախորժակ։