Այսօր կպատրաստենք չիզքեյք առանց ջեռոցի․ Ամենապարզ և Հեշտ տարբերակով։
Գրեք ինձ անպայման սիրում եք չիզքեյք թե ո՞չ, դա իհարկե բաժանորդագրվելուց և տեսանյութի տակ լայք դնելուց հետո։ Ես սպասում եմ։
Содержание
Չիզքեյք առանց ջեռոցի Բաղադրատոմս
Չիզքեյք խմոր
- Չոր թխվածքաբլիթներ — 500 գր․
- Կարագ — 200 գր․
Չիզքեյք Միջուկ
- Կրեմ պանիր — 500-540 գր․
- Սերուցք 33% յուղայնության — 150 մլ․
- Շաքարի փոշի — 180 գր․
- Դոնդող փոշի — 20 գր․
- Ջուր — 100 մլ․
Չիզքեյք հեշտ տարբերակով քայլ առ քայլ
- Չոր թխվածքաբլիթ պետք է օգտագործենք 500 գրամ
- Ցանկացած ապրանքանիշի չոր թխվածքաբլիթ կարող եք վերցնել՝ շոկոլադե, առանց շաքար ինչ կգտնեք մոտակա խանութում
- Այն պետք է մանրացնենք, փշրենք
- Դա էլ արդեն ըստ ձեր հարմարության կարող եք գրդնակով մանրացնել սրբիչի կամ զիփ-տոպրակի մեջ լցրած
- Եթե ունեք բլենդեր, ապա ավելի արագ և հեշտ այդ հարցը կլուծեք
- Ալյուրի չափ մանրացված զանգված պետք է ստանանք
- Կարագը համեղ ընտրեք անպայման, քանի որ ջեռոցում ջերմամշակում չի անցնելու ․ ուտելուց անմիջապես իր համն ենք զգալու
- Օգտագործելու 200 գրամ կարագ, իհարկե հալված վիճակում
- Հալեցնում ենք կամ միկրոալիքային վառարանում կամ գոլորշու վրա եթե չունեք միկրոալիքային վառարան ձեռքի տակ
- Հալված կարագն էլ պետք է լցնենք մանրացված թխվածքաբլիթների փոշու վրա և խառնենք
- Այժմ այս զանգվածից պետք է շերտ ձևավորենք, իմ տապակի տրամագիծը 26 սմ է
- Այն կարող է ավելի փոքր լինել եթե բարձ չիզքեյք եք ուզում ստանալ
- Երկու տարբերակ կա խմորի շերտը ձևավորելու
- Մեկը միայն տապակի ստորին շերտում հաստ շերտով փռելն է, մյուսը որ ոչ պակաս գեղեցիկ և նորաձև է նաև տապակի եզրերով խմորի շերտը բարձրացնելը
- Մենք այսօր միայն հատակին կփռենք տապակի
- Գդալով հավասարեցնելը բավարար չէ, հարկավոր է բաժակով կամ որևէ հարթ մակերեսով լավ նստացնել մեր խմորի շերտը
- Լավ հարթ է, արդեն կարող ենք դնել կողքի և անցնել միջուկին
- Ես վերցրել եմ չիզքեյք ներին շատ համապատասխան կրեմ-պանիր, որը իրականում աղի չէ մեր իմացած պանիրների նման
- Այն շատ հաճախ են օգտագործում դեսերտների համար
- Օգտագործելու ենք 540 գրամ 3 տուփ
- Եթե չեք գտնի ամեն դեպքում այս կրեմ-պանրից կամ ավելի մատչելի տարբերակ կցանկանաք օգտագործել, կարող եք թթվասերն ու կաթնաշոռը նույն չափով հարիչով լավ հարել և ստանալ միասեռ զանգված, դա էլ է համեղ և հեշտ տարբերակ
- Այս դեպքում արդեն միասեռ է մեր զանգվածը, միայն մի փոքր թուլացնենք հարիչով
- Ավելացնենք 180 գրամ շաքարի փոշի, այն շաքարավազով չփոխարինեք ոչ մի դեպքում, քանի որ այս զանգվածը պետք է լրիվ միասեռ լինի, իսկ քանի-որ ջեռոց չենք դնելու ուրեմն միակ և պարտադիր պայման է շաքարի փոշի օգտագործելը
- Սերուցք ենք ավելացնելու150 միլիլիտր
- Մի փոքր էլ հարենք
- Հաջորդը դոնդողի ժելատինի հերթն է
- Ինձ մոտ չոր դոնդող է
- 100 միլիլիտր գոլ ջրի վրա ավելացնենք 2 թեյի գդալ 20 գրամ մոտ փոշի դոնդող
- Լուծենք այն թողնենք թող հասունանա
- Մոտ կես ժամ անց արդեն այսպիսիսն է այն
- Գոլորշու վրա կամ միկրոալիքային վառարանում հալեցնենք
- Ավելացնենք մեր կրեմին
- Արդեն բահիկով զգուշորեն կխառնենք, ցանկալի է ժելատինը ավելացնելուց հետո հարիչով այլևս չխառնել, խառնելու կարիք էլ այլևս չունենք
- Դոնդողը տարալուծծվեց միջուկի մեջ վերջ
- Արդեն կարող ենք մեր կրեմ միջուկը լցնել խմորի շերտի վրա, հնարավորինս մակերեսը հարթ պետք է լինի, իհարկե մրգերով կամ հատապուղներով ծածկելու ենք, ամեն դեպքում ամեն կերպ հարթեցրեք
- Չիզքեյքը պետք է 4-5 ժամ մնա սառնարանում, հնարավորության դեպքում ողջ գիշեր սառելու համար
- Չիզքեյք պատրաստելուց պարտադիր այսպիսի տարա պետք է օգտագործեք, որ սառնարանից հանելուց հետո եզրերից շրջանակը հեռացնենք և ստանանք այսպիսի գեղեցիկ պատկեր
- Չիզքեյքը կարելի զարդարել սեզոնային հատապտուղներով, մրգերով, նանայի տերևներով, կամ ընդամենը կակաոի կամ շաքարի փոշի վրան մաղելով
- Նուրբ, թեթև, գեղեցիկ տորթ ստացանք չիզքեյք առանց ջեռոցի, առանց երկար չաչրարվելու
- Արժե առաջիկա առիթի համար նման թեթև և համեղ նորույթ մատուցել ձեր հյուրերին
Դե ինչ, բարի ախորժակ։