Պիրոգ Կուդրյաշ. Նրբահամ հյուրասիրություն

Պիրոգ Կուդրյաշ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Պիրոգ Կուդրյաշ. Նրբահամ հյուրասիրություն

Ես շատ եմ սիրում պատրաստել այս կարկանդակը, քանի որ այն մեծ ջանքեր չի պահանջում: Պատրաստելը շատ հեշտ է. Խառնում եք բոլոր բաղադրիչները և ուղարկում թխվելու: Խմորը ստացվում է եթերային ու նուրբ, ունի ընկուզային համ: Իդեալական խմորեղեն է թեյի համար:

Ընկույզով կարկանդակն այդքան քնքուշ դարձնելու համար վերցրեք կեֆիրը և ձուն սենյակային ջերմաստիճանում:

Ի դեպ, ընկույզի փոխարեն կարող եք վերցնել նուշ կամ գետնանուշ: Դրանք թխվածքին կտան յուրահատուկ համ:

Պիրոգ Կուդրյաշ

Պիրոգ Կուդրյաշ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ձու 2 հատ
  • Շաքարավազ 150 գ
  • Աղ 0.5 թեյի գդալ
  • Կեֆիր 200 մլ
  • Արևածաղկի ձեթ 50 մլ
  • Ցորենի ալյուր 200 գ
  • Փխրեցուցիչ 10 գ
  • Ընկույզ 50 գ
  • Սալորի ջեմ` ըստ ճաշակի

Պիրոգ Կուդրյաշ

Պիրոգ Կուդրյաշ

Պիրոգ Կուդրյաշ. Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը հարել շաքարավազի և աղի հետ:
  2. Ավելացնել կեֆիր և բուսական յուղ, մաղել ալյուրը փխրեցուցիչի հետ, շարունակել հարել
  3. Թխելու ձևամանը յուղել, խմորը հավասարապես տարածել մեջը:
  4. Ընկույզը մանրացնել և շաղ տալ խմորի վրա: Թխել 30 րոպե 180 °C ջերմաստիճանում:

Պիրոգ Կուդրյաշ

Քանի դեռ կարկանդակը տաք է, դրա վրա կարելի է ջեմով նախշեր անել:
Ցանկալի է այս խմորեղենի թխման համար վերցնել տնական ձվեր: Անպայման թխեք և կհամոզվեք, որ այն շատ համեղ ու եթերային է ստացվում:

Պիրոգ Կուդրյաշը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լիմոնով տորթ

Խնդրում ենք Գնահատեք