Քնքուշ Ռուլետ սերուցքային կրեմով. Այս աղանդերը պատրաստվում է 30 րոպեում

Ռուլետ սերուցքային կրեմով ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Քնքուշ Ռուլետ սերուցքային կրեմով. Այս բաղադրատոմսը ձեր փրկությունն է, եթե ընկերները մեկ ժամից գան, իսկ թեյի համար ոչինչ չկա։ Վստահորեն պատրաստեք և անպայման կլսեք հաճոյախոսություններ: Սերուցքային կրեմով ռուլետն անկասկած, դուր կգա բոլոր հյուրերին:

Նման նրբությունն անհամեմատելի համ ունի։ Հավատացեք ինձ, փափուկ, եթերային թխվածքը և խտացրած կաթով պատրաստված կրեմի համադրությունը ոչ մեկին անտարբեր չեն թողնի։

Կրեմի խտությունը ուղղակիորեն կախված է սերուցքի որակից։ Այն պետք է թանձր լինի: Եթե ​​ձեր կրեմը շատ ջրիկ է ստացվել, ապա դրան ավելացրեք 100-150 գ շաքարի փոշի։ Այս կերպ դուք կարող եք հասնել ցանկալի կառուցվածքի:

Ռուլետ սերուցքային կրեմով

Քնքուշ Ռուլետ սերուցքային կրեմով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Ձու 4 հատ

_Աղ 1 պտղունց

_Շաքարավազ 100 գ

_Վանիլին ըստ ճաշակի

_Արևածաղկի ձեթ 30 գ

_Նարնջի կեղևի քերուկ 50 գ

_Կիտրոնի հյութ 30 մլ

_Ցորենի ալյուր 100 գ

_Փխրեցուցիչ 5 գ

_Սերուցքային պանիր 250 գ

_Խտացրած կաթ 100 գ

_Սերուցք 200 գ

Ռուլետ սերուցքային կրեմով

Ռուլետ սերուցքային կրեմով

Քնքուշ Ռուլետ սերուցքային կրեմով. Պատրաստման եղանակը

_Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից։

_Սպիտակուցներին աղ ավելացնել և հարել։ Աստիճանաբար ավելացնելով շաքարավազը` շարունակելով հարել մինչև ամուր գագաթների ձևավորումը:

_Զգուշորեն ավելացնել դեղնուցները ձվի սպիտակուցի ամանի մեջ, հարել:

_Ավելացնել նարնջի կեղևի քերուկը և կիտրոնի հյութը, խառնել բոլոր բաղադրիչները։

_Ավելացնել արևածաղկի ձեթ և վանիլին։

_Ավելացնել մաղած ալյուրը և փխրեցուցիչը։ Ամեն ինչ հարել հարիչով։

_Պատրաստի խմորը լցնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա։

_Հարթեցնել սիլիկոնե բահիկով և 10 րոպեով դնել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

_Թխվածքաբլիթը փաթաթել խողովակի նման՝ օգտագործելով խոհանոցային սրբիչ։

_Խորը ամանի մեջ խառնել սերուցքային պանիրն ու խտացրած կաթը։

_Հարել դրանք հարիչով։

_Ավելացնել սառը սերուցքը 33% յուղայնությամբ: Կրկին հարել ամեն ինչ:

_Բացել թխվածքաբլիթը: Վրան քսել սերուցքային կրեմը։

_Ռուլետը փաթաթել յուղաթղթով և դնել սառնարանում մեկ ժամով։

_Սառելուց հետո որպես ռուլետի զարդարանք կարող եք օգտագործել սպիտակ շոկոլադ։ Պետք է հալեցնել այն, լցնել հրուշակեղենի տոպրակի մեջ և ռուլետի վրա նախշեր գծել։

_Այնուհետև պատրաստի ռուլետը դնել սառնարանում ևս 20 րոպեով։

Ռուլետ սերուցքային կրեմով

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Ռուլետ 3 բաղադրիչից

Խնդրում ենք Գնահատեք