Սմբուկով կծու նախուտեստ. Եթե դեռ չեք փորձել, ուրեմն ժամանակը եկել է:
Այսպիսի սմբուկները կարող են մատուցել հանգստյան օրերին, կամ պարզապես կարող եք ընթրիքի համար պատրաստել որպես խորտիկ, համն ու բույրն աննկարագրելի են:
Սմբուկով կծու նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Սմբուկ — 1 կգ
_Բուլղարական պղպեղ — 2-3 հատ
_Սխտոր — 4-5 պճեղ
_Կծու պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
_Առատ կանաչի
_Աղ — 1 թեյի գդալ
_Շաքարավազ — 1 ճաշի գդալ
_Քացախ 9% — 2 ճաշի գդալ
_Բուսական յուղ՝ ըստ ճաշակի
Սմբուկով կծու նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը
_Կտրել սմբուկների պոչերը և կտրատել մեծ կտորներով:
_Սմբուկին ավելացնել 3 ճաշի գդալ բուսական յուղ և 0.5 թեյի գդալ աղ:
_Շարել սմբուկները ջեռոցի տապակի վրա և դնել 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
_Տապակել սմբուկը մինչև փափկելը: Մոտ 15-20 րոպե: Թողնել սմբուկը մի փոքր սառչի:
_Այժմ վերցնել բլենդերը, եթե չկա, կարող եք ամեն ինչ մանրացնել մսաղացով:
_Պղպեղը բլենդերով մանրացնել սխտորի և կանաչիների հետ: Ավելացնել շաքարը, աղը, բուսական յուղը, քացախը և խառնել ամեն ինչ:
_Ստացված զանգվածը խառնել սմբուկների հետ:
_Մի երկու ժամով դնել սառնարանը և կարելի է մատուցել:
Թող միշտ համեղ ուտելիքներ լինեն ձեր խոհանոցում:
Բարի ախորժակ բոլորին:
Տեսանյութ
Սմբուկով և դդմիկով նոր բաղադրամոտս