Սուրճով և նարինջով թխվածք. Պարզ, բուրավետ, գեղեցիկ մարմարե կարկանդակ

Սուրճով և նարինջով թխվածք ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Սուրճով և նարինջով թխվածք. Պարզ, բուրավետ, գեղեցիկ մարմարե կարկանդակ

Սուրճի և նարնջի հյութի համադրությունը մեզ եկել է անգլիական խոհանոցից: Հրուշակեղենի արվեստում սուրճը և ցիտրուսային մրգերը զուգորդվում են մեծ հաճույքով: Վերցրեք օրինակ, այս նարնջով կարկանդակը:

Այն պատրաստվում է մեկ ժամում, և ուտվում է նույնիսկ ավելի արագ: Յուրաքանչյուր կտորն արվեստի գործ է: Եթե ​​դուք փնտրում եք աղանդեր, որը համապատասխանի ինչպես տոնական, այնպես էլ ընտանեկան ընթրիքին, ապա դա հենց այն է, ինչ պետք է:

Սուրճով և նարինջով թխվածք

Սուրճով և նարինջով թխվածք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Նարինջ 3 հատ
  • Ձու 3 հատ
  • Շաքար 160 գ
  • Արևածաղկի ձեթ 200 մլ
  • Կաթ 400 մլ
  • Կիտրոնի կեղև 1 ճաշի գդալ
  • Ցորենի ալյուր 360 գ
  • Փխրեցուցիչ 10 գ
  • Լուծվող սուրճ 2 ճաշի գդալ
  • Կարագ 0,5 թեյի գդալ
  • Կոկոսի փաթիլներ՝ ըստ ճաշակի

Սուրճով և նարինջով թխվածք

Սուրճով և նարինջով թխվածք

Սուրճով և նարինջով թխվածք. Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել նարինջները և կտրել փոքր կտորներ՝ հնարավորության դեպքում հեռացնելով սպիտակ շերտերը:
  2. Խյուսի վերածել նարինջը:
  3. Հարել ձվերը և շաքարավազը, մինչ խառնուրդը ուռչի և սպիտակի:
  4. Լցնել մի բաժակ կաթ (200 մլ), բուսական յուղ:
  5. Հեղուկ խառնուրդի մեջ ավելացնել նարնջի կեղևի քերուկը և խյուսը, մաղել փխրեցուցիչը և ալյուրը և խառնելով ստանալ կրեմանման խմոր:
  6. Խմորի մեծ մասը լցել յուղած ձևամանի մեջ: Իսկ մյուսը մասին խառնել սուրճը, մինչև այն լուծվի:
  7. Սուրճով խմորը տարածել նարնջի խմորի վրա և բծերի միջև քաշել խոր ակոսներ՝ շերտեր ստանալու համար:
  8. Թխել ջեռոցում 170 աստիճանով 40 րոպե, այնուհետև վրան լցնել 200 մլ կաթ և ցանել կոկոսի փշուրներ:

Սուրճով և նարինջով թխվածք

Սուրճով և նարինջով թխվածք

Մատուցել տորթը կոկոսի փոշով կամ գլազուրով: Այս կերպ դուք կպահպանեք ինտրիգը. Հետաքրքիր տեսքը կերևա միայն կտրելուց հետո: Եթե ​​արտաքին տեսքը ձեզ համար գլխավորը չէ, առաջնորդվեք ձեր նախասիրություններով:

Սուրճով և նարինջով թխվածքը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սալորով բիսկվիթ

Խնդրում ենք Գնահատեք