Սպիտակաձավարով բուլկիներ. Եթերային քնքշությամբ թխվածքն անմիջապես անհետանում է սեղանից

Սպիտակաձավարով բուլկիներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բոլորովին վերջերս ես հայտնաբերեցի Սպիտակաձավարով բուլկիներ պատրաստելու նոր բաղադրատոմս, որն ապշեցնում է իր շքեղությամբ և քնքշությամբ։ Խմորիչով խմորի առանձնահատկությունն այն է, որ հիմնական բաղադրիչներից մեկը սպիտակաձավարն է։

Նման խմորեղեն պատրաստելիս կարող եք փորձարկել՝ ավելացնել տարբեր բաղադրիչներ։ Խմորի մեջ կարելի է լցնել չամիչ կամ կտրատած ընկույզ։ Նաև այս բլիթներին կարելի է ավելացնել շոկոլադի կտորներով, որոնք թխելու ընթացքում կհալչեն՝ տալով համեղ բուրմունք և համ։

Կարող եք օգտագործել նախաճաշից հետո մնացած շիլա կամ եփեք այն հենց այս բաղադրատոմսի համար։ Դրա համար ջուրը կաթսայի մեջ եռացնել: Ավելացնել շաքարավազ և 1 պտղունց աղ: Սպիտակաձավարը բարակ հոսքով լցնել՝ անընդհատ խառնելով։ Եռալուց հետո եփել 2 րոպե։ Այնուհետև ծածկել այն կափարիչով և թողնել 10 րոպե, որպեսզի ուռչի։

Սպիտակաձավարով բուլկիներ
Սպիտակաձավարով բուլկիներ. Բաղադրիչներ

_ Ձու 2 հատ

_ Շաքարավազ 100 գ

_ Խմորիչ 25 գ

_ Սպիտակաձավար 300 գ

_ Աղ 1 պտղունց

_ Ցորենի ալյուր 600 գ

_ Կաթ 150 մլ

_ Կարագ 100 գ

_ Օսլա 150 գ

Սպիտակաձավարով բուլկիներ
Սպիտակաձավարով բուլկիներ. Պատրաստման եղանակը

_ Ձուն հարել շաքարավազի և աղի հետ։ Ավելացնել եփած շիլան, սեղմված խմորիչը և հալեցրած կարագը։ Ամեն ինչ հարել հարիչով։

_ Լցնել տաք կաթը։ Այնուհետև ավելացնել ցորենի ալյուրն ու օսլան։

_ Խմորը հունցել 10 րոպե, ծածկել և թողնել տաք տեղում 50 րոպե:

_ Խմորը բաժանել 15 հավասար մասերի։ Գնդիկներ անել, այնուհետև յուրաքանչյուրից երշիկ ձևավորել և դրանցից 5 հյուսք ձևավորել։

_ Դնել հյուսքերը յուղաթուղթ փռած տապակի մեջ։ Ծածկել և թողնեք 30 րոպե։

_ Հասունացած բուլկիներին հարած ձվի դեղնուց քսել։

_ 25 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոց։

_ Պատրաստի բուլկիներին ցանել շաքարի փոշի և մատուցել սեղանին։

Սպիտակաձավարով բուլկիներ

Հավատացեք, դրանք ավելի արագ կանհետանան, քան դուք սեղանին կբերեք թեյը։ Պարզապես անիրատեսական է դիմակայել նման բուրավետ տնական թխվածքին:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հեշտ բուլկի կրուասաններ

Խնդրում ենք Գնահատեք