Տապակած կարտոֆիլ մսով` 20 րոպեում. Սովորական ուտեստի նոր տարբերակ, որը ձեզ շատ դուր կգա

Տապակած կարտոֆիլ մսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Եթե ​​ինչ-որ բան եք փնտրում, որ հագեցնող կլինի, համեղ ու նաև պարզ եղանակով կպատրաստվի, քանի որ ժամանակը սովորաբար քիչ է կյանքի այս ռիթմում, ապա, մենք կօգնենք այդ հարցում: Առաջարկում ենք մի քանի պարզ քայլով, և ամենապարզ մթերքներով պատրաստել համեղ ընթրիք:

Այս ուտեստը հարմար է պատրաստել, քանի որ այն միաժամանակ երկու տապակում է պատրաստվում և ավելի արագ է ստացվում: Բաղադրատոմսում խոզի միսը կարելի է հեշտությամբ փոխարինել խոզապուխտով կամ երշիկներով: Պետք է միայն հաշվի առնել, որ պատրաստման ժամկետը կփոխվի:

Մսով տապակած կարտոֆիլի ամենահետաքրքիր բաղադրիչը կարագն է: Այն հազվադեպ է ավելացվում: Բայց դա անհրաժեշտ է, որպեսզի բանջարեղենը հյութալի մնա:

Տապակած կարտոֆիլ մսով

Տապակած կարտոֆիլ մսով. Բաղադրությունը

_Կարտոֆիլ 1.5 կգ

_Սոխ 1 հատ

_Խոզի միս 400 գ

_Կարագ 50 գ

_Արևածաղկի ձեթ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղը (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

Տապակած կարտոֆիլ մսով

Տապակած կարտոֆիլ մսով

Տապակած կարտոֆիլ մսով. Պատրաստման եղանակը

_Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել բարակ շերտերով և լվացեք սառը ջրով:

_Մաքրել և կտրատել սոխը: Խոզի միսը կտրել միջին չափի կտորներով:

_Տաքացնել արևածաղկի ձեթը թավայի մեջ և տապակել կարտոֆիլը մինչև ոսկե դարչնագույնը: Ավելացնել մի քիչ կարագ և խառնել:

_Տաքացնել յուղը երկրորդ թավայի մեջ, ավելացնել մսի կտորները, կտրատած սոխը և տապակել:

_Կարտոֆիլին ավելացնել սոխով տապակած միսը ևս մի քիչ կարագ ավելացնել, խառնել և ծածկել կափարիչով:

_10 րոպե հետո ավելացնել աղ և պղպեղ` ըստ ճաշակի և զգուշորեն խառնել:

Տապակած կարտոֆիլ մսով

Տապակած կարտոֆիլ մսով

Տապակած կարտոֆիլ մսով պատարստելու համար շատ քիչ բաղադրիչներ են պահանջվում: Բայց նրանց ընտրությունը պետք է լուրջ վերաբերվել: Ընտրեք ոչ փխրուն կարտոֆիլ: Այն ավելի կպահպանի իր ձևը, երբ տապակվի: Իսկ տապակը պետք է լինի հաստ պատերով, որովհետև այն հավասարապես է տաքանում և ուտեստը հիանալի է տապակվում:

Տապակած կարտոֆիլը մսով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլ ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք