Մենք առաջարկում ենք ձեզ պատրաստել աղանդեր տիրամիսու բաժակների մեջ: Այն ինձ նույնիսկ ավելի շատ դուր եկավ, քան դասական տարբերակը: Եվ բացի այդ, շատ հեշտ է պատրաստել:
Դուք չեք փոշմանի, եթե փորձեք այն այսօր, կամ առավելագույնը վաղը):
Տիրամիսու բաժակների մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Թխվածքաբլիթների համար
_60 գ շաքար
_2 ձու
_մի պտղունց աղ
_45 գ ալյուր
_15 գ օսլա
_50 գ շաքարավազ
Ներծծման համար
_-1 թեյի գդալ սուրճ
_150 մլ ջուր
Կրեմի համար
_350-400 գր սերուցք 33% յուղայնության
_10 գ վանիլային շաքար
Շաղ տալու համար
_մի քիչ կակաո
Տիրամիսու բաժակների մեջ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Ձվերը հարել շաքարով և մի պտղունց աղով մինչև փրփրեն: Սպիտակուցները կարող եք առանձին հարել շաքարի կեսով, իսկ դեղնուցները` շաքարի երկրորդ կեսով, եթե վստահ չեք հարիչի հզորության մեջ:
_Օսլան խառնել ալյուրի հետ և փոքր մասերով մաղով անցկացրեք ձվի և շաքարի զանգվածի մեջ, զգուշորեն խառնելով բահիկով ներքևից վերև:
_Վերցրեք խմորեղենի կամ սովորական տոպրակ` սավոյարդի բլիթները պատրաստելու համար: Անցքի տրամագիծը՝ 1 սմ, խմորի երկարությունը պիտի լինի 10-12 սմ: Վրան առատորեն ցանել շաքարի փոշի:
_Թխել 180 աստիճանով 15 րոպե: Թխվածքաբլիթները ներսից պետք է չոր լինեն և փխրուն: Թողեք, որ ամբողջովին սառչեն:
_Սուրճը եփել և թող հովանա:
_Հարել վանիլային շաքարն ու սերուցքը:
_Մատուցման բաժակի մեջ դնել սերուցքի շերտեր, սուրճի մեջ թաթախված թխվածքաբլիթներ: Ընկղմեք թխվածքաբլիթները սուրճի մեջ ընդամենը 1 վայրկյան:
_Վերջում կարող եք գեղեցիկ ձևավորել` օգտագործելով խմորեղենի տոպրակ կամ նույն տոպրակը, որով պատրաստել էինք թխվածքաբլիթները (պարզապես նախապես լվացեք այն) և շաղ տալ կակաոյի փոշի:
Տիրամիսուն բաժակների մեջ պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Բաժակներով տիրամիսու