Տիրամիսու ռուլետ. Համեղ ու գեղեցիկ աղանդեր

Տիրամիսու ռուլետ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Տիրամիսու ռուլետը հիանալի զարդ կլինի ինչպես տոնական սեղանի, այնպես էլ սովորական թեյ խմելու համար: Իտալական աղանդերի արդեն դասական համը ներկայացվում է ռուլետի նոր ձևով և կուրախացնի քաղցրավենիք սիրողներին:

Տիրամիսու պատրաստելու համար ավելի լավ է վերցնել յուղալի թթվասեր, իդեալական է 33% -ը: Իսկ ամարետոյի փոխարեն կարող եք օգտագործել ցանկացած այլ լիկյոր, որը ձեզ դուր է գալիս:

Տիրամիսու ռուլետ

Տիրամիսու ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ձու 4 հատ

_Շաքար 170 գ

_Ցորենի ալյուր 95 գ

_Եգիպտացորենի օսլա 1 ճաշի գդալ

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Կեֆիր 30 մլ

_Արևածաղկի ձեթ 15 մլ

_Լուծվող սուրճ 2 թեյի գդալ

_Ջուր 150 մլ

_Ամարետո լիկյոր 1 ճաշի գդալ

_Թթվասեր 200 գ

_Մասկարպոնե պանիր 400 գ

_Շաքարի փոշի 80 գ

_Սև շոկոլադ՝ ըստ ճաշակի

Տիրամիսու ռուլետ

Տիրամիսու ռուլետ

Տիրամիսու ռուլետ. Պատրաստման եղանակը

_Բիսկվիթը պատրաստելու համար ձվերը հարել շաքարով, ապա ավելացնել կեֆիր, բուսական յուղ և շարունակել հարել:

_Միացնել ալյուրը, եգիպտացորենի օսլան և փխրեցուցիչը, ավելացնել դրանք ձվի խառնուրդին և հարել:

_Ջեռոցի տապակը ծածկել լուղաթղթով և խմորը հավասարապես տարածել դրա վրա: Ջեռոցը տաքացնել 180 ° C- ով և 15 րոպե թխել ռուլետի հիմքը:

_Ծածկել աշխատանքային մակերեսը յուղաթղթով, վրան ցանել շաքարավազ: Ռուլետի հիմքը շրջել դրա վրա՝ հաջորդ շերտով, ապա կրկին յուղաթուղթ փռել, վրան դնել ջեռոցի տապակը, իսկ վերևում` սափորով ջուր:

_Այս կառույցը թողնել 30 րոպե, որպեսզի հիմքը հարթվի:

_Լուծվող սուրճի վրա լցնել եռման ջուր, ավելացնել ամարետոն և խառնել:

_Մասկարպոնեն խառնել շաքարի փոշու հետ և շարունակել խառնել, քիչ-քիչ ավելացնել հարած թթվասերը:

_Ռուլետի հիմքը խոնավեցնել սուրճի լուծույթով, ապա քսել կրեմի շերտը, ցանել քերած շոկոլադ և կակաո:

_Ոլորել գլանափաթեթը, վերևի մասում քսել մնացած կրեմը, ցանել կակաոյի փոշի և ցանկության դեպքում կրեմից զարդեր անել:

Ռուլետը դնել սառնարանում 30 րոպե:

Տիրամիսու ռուլետ

Տիրամիսու ռուլետը պատրաստ է, այն բառացիորեն հալվում է ձեր բերանում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տիրամիսու բաժակներով

Խնդրում ենք Գնահատեք