Տնական արգանակի խորանարդիկներ․ Այս բաղադրատոմսով կարելի է պատրաստել համեմունքային խորանարդիկներ առանց վնասակար քիմիական հավելումների:
Ամեն ինչ համեղ և բնական է, այս բաղադրատոմսի շնորհիվ դուք կկարողանաք ամբողջ ձմեռ հիանալի արգանակ պատրաստել՝ ծախսելով նվազագույն ժամանակ:
Լավ կլինի, եթե այժմ մի փոքր ժամանակ տրամադրեք սրան, հետագայում առօրյա ճաշեր պատրաստելիս ավելի հանգիստ լինելու համար:
Ստացվում են բնական, բուրավետ, խենթորեն համեղ խորանարդներ: Իսկական գտածո. Դուք կարող եք արգանակը վայելել ամբողջ ձմեռ։
Содержание
Տնական արգանակի խորանարդիկներ․ Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.
- Քաղցր պղպեղ 2 հատ
- Դդմիկ 2-3 հատ
- 3-4 լոլիկ
- 3-4 գազար
- Նեխուրի ցողուն 2-3 հատ
- Կանաչիներ
- Սոխ 1 գլուխ
- Սխտոր 1 գլուխ
- Ձիթապտղի յուղ 3-4 ճաշի գդալ
- Աղ 3-4 ճաշի գդալ
- Քրքում
- Կոճապղպեղ
- Սև պղպեղ
- Օրեգանո
Տնական արգանակի խորանարդիկներ․ Պատրաստման եղանակը
- Վերցնել քաղցր պղպեղ, մաքրել կեղևից, կտրում փոքր խորանարդներով: Նեխուրի ցողունները, գազարը, սոխը, դդմիկը, լոլիկը և սխտորը կտրել փոքր խորանարդիկներով:
- Ձիթապտղի յուղը լցնել տապակի մեջ, այնտեղ մանր կտրատած սոխ, բուլղարական պղպեղ, դդմիկ, լոլիկ, նեխուր, գազար դնել: շոգեխաշել բանջարեղենը փակ կափարիչի տակ, մինչև փափկեն:
- Հետո պատրաստի բանջարեղենը լցնել բլենդերի մեջ և հարում դրանք շիլայի աստիճան:
- Այժմ ավելացնել կանաչիները և կրկին միացնել բլենդերը: Պատրաստի խառնուրդին ավելաց
- նել աղ, քրքում, չոր կոճապղպեղ, պղպեղի խառնուրդ, սուսամբար(օրեգանո): Ամեն ինչ լավ խառնել:
- Զանգվածը տեղափոխել տապակի մեջ` ավելորդ խոնավությունը հեռացնելու համար, այն տաքացնելով բաց կափարիչով` անընդհատ խառնել: Զանգվածը գոլորշիացնում ենք մինչև որ թանձրանա:
- Վերցնել ձևամանը, ծածկել այն սննդային թաղանթով և մեջը լցնել պատրաստի զանգվածը, հավասարեցնել այն, մի քանի ժամով դնել սառնարանում: Կտրել անհրաժեշտ չափի խորանարդները:
- Փաթեթավորեք փայլաթիթեղի մեջ և պահեստավորեք:
Տնական արգանակի խորանարդիկները պատրաստ են։
Բարի ախորժակ։
Տեսանյութ
Համեղ ՍՈՈՒՍ Մսային Ուտեստների համար․ Խորովածի, խոզի բդի, մսեղենի թարմ սոուս