Տնական բուլկիներից ավելի լավ բան չկա: Հավանաբար, յուրաքանչյուր ընտանիք ունի իր թխվածքի հին և ապացուցված ձևը: Մեր այս բաղադրատոմսը նման հուսալի տարբերակներից մեկն է:
Հավատացեք, այս համեղ ու պարզ բուլկիները չի կարելի համեմատել գնվածների հետ: Նման խմորեղեններից փչում է ջերմություն ու հանդարտություն, այն տրամադրում է հաճելի ժամանցի մտերիմ մարդկանց հետ:
Խմորն ունի փափուկ և նուրբ հյուսվածք, կտրատելիս չի փշրվում: Ամեն դեպքում, համեղ է:
Տնական բուլկիներ. Բաղադրությունը
_Ցորենի ալյուր 425 գ
_Կաթ 0.5 բաժակ
_Չոր խմորիչ 1 ճաշի գդալ
_Ջուր 0.5 բաժակ
_Ձու 1 հատ
_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ
_Շաքար 2 ճաշի գդալ
_Աղ 1 թեյի գդալ
Տնական բուլկիներ. Պատրաստման եղանակը
_Լցնել խմորիչի վրա տաք ջուր և թող լուծվի:
_Առանձին ամանի մեջ հարել կաթը ձվի հետ, ավելացնել 1 ճաշի գդալ բուսական յուղ, շաքար և աղ: Լցնել պատրաստի խմորիչը: Ալյուրն ավելացրեք այս բաղադրիչների վրա և խմոր հունցեք: Այն պետք է լինի համասեռ, մի փոքր կպչուն:
_Ծածկեք խմորը ամանով և թողեք այն մեկ ժամ տաք տեղում: Փորձեք, երբ խմորը պատրաստ է, անցեք թխվածքի պատրաստմանը: Այս բաղադրիչներից ստացված խմորից պետք է ստանալ մոտ 12 բուլկի:
_Ծածկել ջեռոցի տապակը մագաղաթյա թղթով և քսել դրա վրա բուսական յուղ: Տեղադրեք բուլկու գնդիկները միմյանցից 1-2 սմ հեռավորության վրա և թողնել 30 րոպե:
_Այդ ընթացքում ջեռոցը նախապես տաքացնել 190 աստիճանի: Հալեցնել կարագը և քսել գնդերի վերևում: Թխել դրանք մոտ 30 րոպե, մինչև գեղեցիկ ոսկեգույն կեղև ստացվի:
Նման բուլկիները հարմար են թարմ ուտելու համար երկու օրվա ընթացքում: Դրանք կարելի է նաև սառեցված պահել մինչև 3 ամիս, իսկ հետո մատուցելուց առաջ ջեռոցում կրկին տաքացնել և վերջ: Համաձայնեք, դա շատ հարմար է:
Տնական բուլկիները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ: