Տնական բուլկիներ. Ունեն չեզոք համ, հավասարապես հարմար են թեյի և ապուրի հետ

Տնական բուլկիներ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տնական բուլկիներից ավելի լավ բան չկա: Հավանաբար, յուրաքանչյուր ընտանիք ունի իր թխվածքի հին և ապացուցված ձևը: Մեր այս բաղադրատոմսը նման հուսալի տարբերակներից մեկն է:

Հավատացեք, այս համեղ ու պարզ բուլկիները չի կարելի համեմատել գնվածների հետ: Նման խմորեղեններից փչում է ջերմություն ու հանդարտություն, այն տրամադրում է հաճելի ժամանցի մտերիմ մարդկանց հետ:

Խմորն ունի փափուկ և նուրբ հյուսվածք, կտրատելիս չի փշրվում: Ամեն դեպքում, համեղ է:

Տնական բուլկիներ

Տնական բուլկիներ. Բաղադրությունը

_Ցորենի ալյուր 425 գ

_Կաթ 0.5 բաժակ

_Չոր խմորիչ 1 ճաշի գդալ

_Ջուր 0.5 բաժակ

_Ձու 1 հատ

_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ

_Շաքար 2 ճաշի գդալ

_Աղ 1 թեյի գդալ

Տնական բուլկիներ

Տնական բուլկիներ. Պատրաստման եղանակը

_Լցնել խմորիչի վրա տաք ջուր և թող լուծվի:

_Առանձին ամանի մեջ հարել կաթը ձվի հետ, ավելացնել 1 ճաշի գդալ բուսական յուղ, շաքար և աղ: Լցնել պատրաստի խմորիչը: Ալյուրն ավելացրեք այս բաղադրիչների վրա և խմոր հունցեք: Այն պետք է լինի համասեռ, մի փոքր կպչուն:

_Ծածկեք խմորը ամանով և թողեք այն մեկ ժամ տաք տեղում: Փորձեք, երբ խմորը պատրաստ է, անցեք թխվածքի պատրաստմանը: Այս բաղադրիչներից ստացված խմորից պետք է ստանալ մոտ 12 բուլկի:

_Ծածկել ջեռոցի տապակը մագաղաթյա թղթով և քսել դրա վրա բուսական յուղ: Տեղադրեք բուլկու գնդիկները միմյանցից 1-2 սմ հեռավորության վրա և թողնել 30 րոպե:

_Այդ ընթացքում ջեռոցը նախապես տաքացնել 190 աստիճանի: Հալեցնել կարագը և քսել գնդերի վերևում: Թխել դրանք մոտ 30 րոպե, մինչև գեղեցիկ ոսկեգույն կեղև ստացվի:

Տնական բուլկիներ

Նման բուլկիները հարմար են թարմ ուտելու համար երկու օրվա ընթացքում: Դրանք կարելի է նաև սառեցված պահել մինչև 3 ամիս, իսկ հետո մատուցելուց առաջ ջեռոցում կրկին տաքացնել և վերջ: Համաձայնեք, դա շատ հարմար է:

Տնական բուլկիները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք