Արագ ստացվող, համեղ ընկույզով և շոկոլադե տորթ գլազուրով:
Միկրոալիքային վառարանում պատրաստվող համեղ տորթի շատ պարզ բաղադրատոմս։
Տորթ Գլազուր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Ջնարակի համար
_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ
_Կակաո 2 ճաշի գդալ
_Կաթ 2 ճաշի գդալ
_Կարագ 50 գր
_Ընկույզ 0,5 բաժակ
Խմոր 1 շերտի համար
_Շաքարավազ 4 ճաշի գդալ
_Կակաո 2 ճաշի գդալ
_Ալյուր 3 ճաշի գդալ
_Օսլա 1 ճաշի գդալ
_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
_Ձու 1 հատ
_Կաթ 5 ճաշի գդալ
_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ
Տորթ Գլազուր. Պատրաստման եղանակը
_Մեկ շերտի համար ձուն հարել շաքարավազի հետ։
_Ձվի զանգվածին ավելացնել կակաոն, լավ խառնել։
_Ավելացնել ալյուրը, օսլան, փխրեցուցիչը լավ խառնել մինչև հարթվի:
_Լցնել կաթը և բուսայուղը, նորից խառնել։
_Խմորը լցնել սիլիկոնե կաղապարի մեջ:
_Թխելու ամանը 7 րոպե 800 Վտ հզորությամբ միկրոալիքային վառարանում դնել։
_Պատրաստի շերտը հանել կաղապարից: Լվանալ և չորացնել ձևամանը: Կրկնել նույնությամբ տորթի երկրորդ շերտի համար:
_Գլազուրի համար կարագը հալեցնել, ավելացնել շաքարավազը, կակաոն, կաթը, հարել այնքան, մինչև շաքարավազը լուծվի։
_Խառնուրդը հասցնել եռման աստիճանի, եփել 1-2 րոպե և վերցնել կրակից։
_Ընկույզները մանրացնել մանր փշրանքներով, շերտերից մեկի վրա լցնել ընկույզի կեսը և լցնել շոկոլադե գլազուրի կեսը։
_Ծածկել թխվածքի երկրորդ շերտով, քսել մնացած գլազուրը և ցանել մնացած ընկույզը։
Տորթը կարող եք զարդարել ըստ ցանկության: Վերջնական ձևավորումից հետո արագ շոկոլադե տորթն ընկույզով և գլազուրով պատրաստ կինի:
Կտրեք այն և մատուցեք թեյի կամ սուրճի հետ։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ Շոկո