Տորթ Գլազուր. Համեղ նրբություն

ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Արագ ստացվող, համեղ ընկույզով և շոկոլադե տորթ գլազուրով:

Տորթ Գլազուր. Համեղ նրբություն

Միկրոալիքային վառարանում պատրաստվող համեղ տորթի շատ պարզ բաղադրատոմս։

 

Տորթ Գլազուր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

Ջնարակի համար

_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

_Կակաո 2 ճաշի գդալ

_Կաթ 2 ճաշի գդալ

_Կարագ 50 գր

_Ընկույզ 0,5 բաժակ

Խմոր 1 շերտի համար

_Շաքարավազ 4 ճաշի գդալ

_Կակաո 2 ճաշի գդալ

_Ալյուր 3 ճաշի գդալ

_Օսլա 1 ճաշի գդալ

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Ձու 1 հատ

_Կաթ 5 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ

Տորթ Գլազուր

Տորթ Գլազուր

Տորթ Գլազուր. Պատրաստման եղանակը

_Մեկ շերտի համար ձուն հարել շաքարավազի հետ։

_Ձվի զանգվածին ավելացնել կակաոն, լավ խառնել։

_Ավելացնել ալյուրը, օսլան, փխրեցուցիչը լավ խառնել մինչև հարթվի:

_Լցնել կաթը և բուսայուղը, նորից խառնել։

_Խմորը լցնել սիլիկոնե կաղապարի մեջ:

_Թխելու ամանը 7 րոպե 800 Վտ հզորությամբ միկրոալիքային վառարանում դնել։

_Պատրաստի շերտը հանել կաղապարից: Լվանալ և չորացնել ձևամանը: Կրկնել նույնությամբ տորթի երկրորդ շերտի համար:

_Գլազուրի համար կարագը հալեցնել, ավելացնել շաքարավազը, կակաոն, կաթը, հարել այնքան, մինչև շաքարավազը լուծվի։

_Խառնուրդը հասցնել եռման աստիճանի, եփել 1-2 րոպե և վերցնել կրակից։

_Ընկույզները մանրացնել մանր փշրանքներով, շերտերից մեկի վրա լցնել ընկույզի կեսը և լցնել շոկոլադե գլազուրի կեսը։

_Ծածկել թխվածքի երկրորդ շերտով, քսել մնացած գլազուրը և ցանել մնացած ընկույզը։

Տորթը կարող եք զարդարել ըստ ցանկության: Վերջնական ձևավորումից հետո արագ շոկոլադե տորթն ընկույզով և գլազուրով պատրաստ կինի:

Տորթ Գլազուր

Կտրեք այն  և մատուցեք թեյի կամ սուրճի հետ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ Շոկո

Խնդրում ենք Գնահատեք