Տորթ Երկու ընկույզ. Պարզ և համեղ թխվածք

Տորթ երկու ընկույզ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Տորթ Երկու ընկույզ. Պարզ և համեղ թխվածք

Միշտ լավ է անսպասելի հյուրեր ընդունելու համար ձեռքի տակ ունենալ պարզ և փորձված աղանդերի բաղադրատոմս: Հատկապես այնպիսին, որը չի պահանջում շատ նախապատրաստական ​​քայլեր և բարդ բաղադրիչների ցուցակ: Արագ պատրաստել խմորը և տորթը դնել ջեռոցը՝ մի փոքր հաճելի զրույցի ընթացքում ժամանակն արագ կանցնի և խմորեղենը կարելի է մատուցել:

Այս շոկոլադե ընկույզով տորթն աներևակայելի համեղ և փափուկ է ստացվում: Այն հարմար է ինչպես ամենօրյա թեյի, այնպես էլ տոնական սեղանի համար:

 

Տորթ երկու ընկույզ

Տորթ Երկու ընկույզ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կարագ 135 գ
  • Ձու 6 հատ
  • Սև շոկոլադ 200 գ
  • Ընկույզ 200 գ
  • Նուշ 200 գ
  • Շաքարի փոշի 120 գ

Տորթ երկու ընկույզ

Տորթ երկու ընկույզ

Տորթ Երկու ընկույզ. Պատրաստման եղանակը

  1. Շոկոլադը, ընկույզը և նուշը մանրացնել բլենդերով կամ կտրատել դանակով:
  2. Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից: Նախապես փափկեցրած կարագը շաքարավազով հարել, մինչև ստացվի բաց գույնի յուղալի զանգված:
  3. Մեկ առ մեկ ավելացնել ձվի դեղնուցները, յուրաքանչյուր ձվի դեղնուցից հետո լավ հարելով, խառնել շոկոլադն ու ընկույզը:
  4. Սպիտակուցները հարել այնքան, որ պինդ զանգված դառնա և խառել հիմնական զանգվածի հետ: Զգուշորեն խառնել, որպեսզի օդի պղպջակները մնան խմորի մեջ:
  5. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանով: Թխելու ձևամանը ծածկել յուղաթղթով կամ յուղել:
  6. Լցնել խմորը դրա մեջ և թխել 35-45 րոպե:
  7. Տորթը շաղ տալ փոշիով և զարդարել խնկունիի ճյուղերով, ընկույզով և լոռամրգով:

Տորթ երկու ընկույզ

Տորթ երկու ընկույզ

Այս համեղ տորթը կարելի է զարդարել եղանակին համապատասխան: Օրինակ ՝ ձմռանը կարելի է դնել խնկունի ճյուղեր և զարդարել լորենու կամ լոռամրգի կարմիր գնդիկներով: Ամռանը կարելի է վերցնել սեզոնային հատապտուղներ և մրգեր: Ընկույզով տորթի բաղադրատոմսը իմպրովիզի տեղ է թողնում:

Տորթ երկու ընկույզ

Տորթ Երկու ընկույզը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ տղամարդու իդեալ

Խնդրում ենք Գնահատեք