Այսօր քաղցր թխվածքների շարքից կպատրաստենք Տորթ Շոկո․ Շոկոլադե տորթ իմ Համեղ Բաղադրատոմսով։ Շատ էիք հարցնում իմ բաղադրատոմսը, ահա խնդրեմ։
Содержание
Տորթ Շոկո Բաղադրիչները
Տորթ Շոկո խմոր
- Ձու — 6 հատ
- Շաքարավազ — 1 բժ․ — 200 գր․
- Մեղր — 3ճ․ գդ․
- Կակաո — 3 ճ․ գդ․
- Սոդա — 1 թ․ գդ․
- Ալյուր — 1,5 բժ․ , 300 գր․
Շոկոլադե Տորթ կրեմ
- Կարագ — 200 գր․
- Եփած խտացրած կաթ -1 բանկա — 200գր․
- Կակաո — 1 ճ․ գդ․
Շոկոլադե տորթ պատրաստելու հաջորդականությունը
- Սկսենք կրեմից
- 200 գրամ սենյակային ջերմաստիճանում փափկած կարագը հարենք մի լավ, կփրփրի կսպիտակի
- Վրան կավելացնենք 1 լիքը թեյի գդալ կակաո
- Կոնկրետ այս տորթում կակաոյի որակից և գույնից կախված է շոկոլադե տորթի վերջնական տեսքն ու համը
- Լավ հարենք կակաոն լուծվի կարագի հետ
- Կրեմին ավելացնենք նաև մեկ բանկա եփած խտացրած կաթ
- Սա էլ հարենք
- Վերջ մեր կրեմը պատրաստ է
- Անցնենք խմորը պատրաստելուն
- 6 ձուն կլցնենք հարիչի տարայի մեջ
- Միացնենք հարիչը թող իր գործն անի, իսկ մենք այդ ընթացքում ավելացնենք մեկ բաժակ շաքարավազ
- Մինչ հարիչը կհարի այս բաղադրիչները մենք կխառնենք իրար փոշի բաղադրիչները
- 1,5 բաժակ ալյուրին կավելացնենք մեկ թեյի գդալ սոդա
- 3 ճաշի գդալ կակաո կավելացնենք
- Խառնենք փոշի բաղադրիչները գդալով
- Հարիչի մեջ ավելացնենք նախ 3 ճաշի գդալ համեղ մեղր
- Ապա հերթը խառնված փոշի բաղադրիչներինն է
- Պարտադիր մաղելով ավելացնենք խմորի վրա հարենք մի լավ խառնվեն իրար
- Ահա այսպիսի խտության խմոր պետք է ստանաք
- Եթե թխելու եք 25-26 տրամագծով կլոր տապակի մեջ, ուրեմն երեք շերտով կթխեք, իսկ ես երկու ուղղանկյուն շերտեր կթխեմ և այն կվերածեմ կոկիկ չորս շերտի
- Ջեռոցում կթխենք, որը հարկավոր է նախապես տաքացնել
- 180 աստիճանում 10-15 րոպեում կթխվեն
- Մուգ գույնին չխաբվեք չվառեք շերտը, չոփիկով 10 րոպե անց ստուգեք
- Անմիջապես հեռացրեք յուղաթուղթը
- Յուրաքանչյուր շերտը այսպես կենտրոնից կկիսենք
- Նաև եզրերից մեկական սանտիմետր կհեռացնենք, որոնք պետք է լավ մանրացնենք
- Սա զարդարանքի համար է մեզ պետք գալու
- Արդեն խմորներն էլ են պատրաստ կրեմն էլ
- Հավաքենք մեր շոկոլադե տորթ ը
- Առաջին շերտը խմորն է, որի վրա առատ կրեմի շերտ
- Կարելի է խմորի շերտերը օշարակով թրջել, որպեսզի ավելի թեթև և եթերային տորթ ստացվի, դա ըստ ցանկության է իհարկե
- Կրեմապատելու ենք նաև տորթի վերևի շերտը, ինչպես նաև առատ կրեմ կանենք տորթի շուրջբոլորը
- Լավ մանրացնենք փշրենք նաև եզրերի չոր հատվածները, որը կողքի էինք դրել
- Այս փշրանքներով պարուրենք մեր տորթը բոլոր կողմերից
- Այսպիսի կոկիկ տորթ կստանանք
- Ցանկալի է 1-2 ժամ թողնել սառնարանում կրեմը քաշելու
- Ապա սուրճը եփել և կտրել այս պարզ, բայց շատ համեղ տորթ շոկո ն
- Մնում է միայն համտեսել այս փափկությունը, քաղցրությունն ու համեղությունը
- Երբ դուք էլ պատրաստեք, անպայման լուսանկարեք և ուղարկեք մեր ֆեյսբուքյան կամ ինստագրամյան էջին
- Ես ձեր բոլոր նամակները կարդում և սիրով պատասխանում եմ, դուք էլ շռայլ գտնվեք լայքեր դնելով, դրանով էլ դուք եք ինձ ոգևորում
Դե ինչ, բարի ախորժակ։