Քնքուշ Բուլկիներ. Թխվածքը ամպի նման եթերային է և կարող է հեռու քշել ձեր վատ տրամադրությունը

Քնքուշ Բուլկիներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Քնքուշ Բուլկիներ թխելու համար խմորին պետք է գաղտնի բաղադրիչ՝ քացախ ավելացնել:

Աշխարհում քիչ հայտնի «բուլկու ֆենոմեն» կա. Դա այն է, որ մարդիկ հաճույք են ստանում թխվածքի հոտից, տեսքից ու համից։ Մտածեք, թե ինչու ենք մեզ այդքան գրավում բուլկիների բոլոր հատկանիշները:

Փաստորեն, մենք սովորական քաղցր հաց ենք ուտում։ Թխվածքի փոխարեն կարող եք փորձել, օրինակ, մսամթերք, մրգեր կամ շոկոլադ։ Ինչո՞ւ են վարդագույն փարթամ բուլկիները հիացնում մարդկությանը:

Պատճառը, հավանաբար, հոգեբանական է։ Աշխարհի բնակչության 80%-ի համար հացաբուլկեղենը հստակ կապ ունեն տան, հարմարավետության և ընտանիքի հետ, այսինքն՝ անվտանգության և ապահովության հետ:

Բուլկիները մի տեսակ հանգստացնող միջոց են։ Այս փարթամ ու բուրավետ «հակադեպրեսանտը» պատրաստենք տանը։

Քնքուշ Բուլկիներ

Քնքուշ Բուլկիներ. Բաղադրությունը

_կաթ — 500 մլ;

_քացախ 9% — 1 ճաշի գդալ

_շաքարավազ — 100 գ

_կարագ — 110 գ

_աղ — կես թեյի գդալ

_ալյուր — 900 գ

_ձու — 2 հատ

_փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ

_խմորիչ — 1 ճաշի գդալ

Քնքուշ Բուլկիներ Քնքուշ Բուլկիներ

Քնքուշ Բուլկիներ. Պատրաստման եղանակը

_Թթխմորի համար տաք կաթի մեջ լցնել շաքարավազը, աղը և խմորիչը:

_Բաղադրիչների արձագանքից հետո ձվերը կոտրեք խմորի մեջ: Խառնուրդի մեջ մաղել ալյուրն ու փխրեցուցիչը, հունցել խմորը։

_Խմորին ավելացնել փափուկ կարագ և քացախ, շարունակել հունցել։ Երբ բոլոր բաղադրիչները ներառվեն խմորի մեջ, անհրաժեշտ է ծածկել այն և թողնել տաք տեղում մեկ ժամ։

_Խմորը կրկին հունցել, բաժանել երկու հավասար մասերի։ Յուրաքանչյուր բաժին բաժանել 6 հավասար գնդիկների։

_Խմորի կտորները տեղափոխել յուղաթղթով ծածկած ջեռոցի տապակի վրա։

_Բուլկիները ծածկել թաղանթով և թողնել 20 րոպե հանգստանա։

_Այնուհետև դրանք մակերեսին քսել կաթի և ձվի խառնուրդով:

_Այնուհետև բլիթները թխել 170 աստիճան ջերմաստիճանում կես ժամ։

Քնքուշ Բուլկիներ

Փարթամ բուլկիները կարելի է պատրաստել միջուկով, դրա համար գնդիկները բլիթի նման բացել և դնել ցանկալի միջուկը։ Բացի այդ, խորհուրդ ենք տալիս բուլկիների մակերեսը ցանել կակաչի սերմերով կամ քնջութով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մեղրով թխվածքաբլիթներ

Խնդրում ենք Գնահատեք