Ժելեով գլազուր Զատկի կուլիչների համար. Լավագույն կերպով զարդարեք ձեր տոնական սեղանը

Ժելեով գլազուր ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ժելեով գլազուր Զատկի կուլիչների համար. Լավագույն կերպով զարդարեք ձեր տոնական սեղանը

Զատկի պայծառ տոնի նախօրեին մենք ուզում ենք ձեզ հետ կիսվել անսովոր բաղադրատոմսով: Սովորաբար Զատկի կուլիչների համար դոնդողանման գլազուրը գրեթե չեն օգտագործում: Բայց շատ իզուր, այն մի քանի անգամ գերազանցում է սպիտակուցային գլազուրներին, նույնիսկ անվտանգության իմաստով: Եվ նա պարզապես զարմանալի է թվում: Գլազուրը սպիտակ է, հարթ, գեղեցիկ փայլով:

Այս քսուքը պատրաստվում է ժելատինի հիման վրա, այս բաղադրիչի շնորհիվ այն պահպանում է իր առաձգականությունը, չի չորանում և չի կպչում դանակին թխվածքը կտրելիս:

Ժելեով գլազուրԺելեով գլազուր Զատկի կուլիչների համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Շաքարավազ 200 գ
  • Ջուր 100 մլ
  • Ժելատին 6 գ
  • Կիտրոնի հյութ՝ ըստ ճաշակի

Ժելեով գլազուր

Ժելեով գլազուր Զատկի կուլիչների համար. Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել ժելատինին 2 ճաշի գդալ ջուր, թողնել 15-20 րոպե, որպեսզի ուռչի:
  2. Այդ ընթացքում լուծեք շաքարը մնացած ջրի մեջ և դնել թույլ կրակի վրա, մինչև որ հեղուկը մի փոքր թանձրանա:
  3. Փոքր-ինչ հովացված օշարակի մեջ ավելացնել ժելատինը, խառնիչի մեծ արագությամբ հարել մինչև սպիտակելը (մոտ 4- 5 րոպե), ավելացնել կիտրոնի հյութ:

10 րոպե անց արդեն սառած զատկի կուլիչները կարող եք ծածկել գլազուրով: Զարդարել դրանք անմիջապես ձևավորումը վրան շաղ տալով, և ավարտեք:

Ժելեով գլազուր

Թխեք կուլիչ և ձևավորեք հաճույքով:

Ժելեով գլազուրը Զատկի կուլիչների համար պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Զատկի կուլիչ Կրաֆին

Խնդրում ենք Գնահատեք