Ժելեով գլազուր Զատկի կուլիչների համար. Լավագույն կերպով զարդարեք ձեր տոնական սեղանը
Զատկի պայծառ տոնի նախօրեին մենք ուզում ենք ձեզ հետ կիսվել անսովոր բաղադրատոմսով: Սովորաբար Զատկի կուլիչների համար դոնդողանման գլազուրը գրեթե չեն օգտագործում: Բայց շատ իզուր, այն մի քանի անգամ գերազանցում է սպիտակուցային գլազուրներին, նույնիսկ անվտանգության իմաստով: Եվ նա պարզապես զարմանալի է թվում: Գլազուրը սպիտակ է, հարթ, գեղեցիկ փայլով:
Այս քսուքը պատրաստվում է ժելատինի հիման վրա, այս բաղադրիչի շնորհիվ այն պահպանում է իր առաձգականությունը, չի չորանում և չի կպչում դանակին թխվածքը կտրելիս:
Ժելեով գլազուր Զատկի կուլիչների համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Շաքարավազ 200 գ
- Ջուր 100 մլ
- Ժելատին 6 գ
- Կիտրոնի հյութ՝ ըստ ճաշակի
Ժելեով գլազուր Զատկի կուլիչների համար. Պատրաստման եղանակը
- Խառնել ժելատինին 2 ճաշի գդալ ջուր, թողնել 15-20 րոպե, որպեսզի ուռչի:
- Այդ ընթացքում լուծեք շաքարը մնացած ջրի մեջ և դնել թույլ կրակի վրա, մինչև որ հեղուկը մի փոքր թանձրանա:
- Փոքր-ինչ հովացված օշարակի մեջ ավելացնել ժելատինը, խառնիչի մեծ արագությամբ հարել մինչև սպիտակելը (մոտ 4- 5 րոպե), ավելացնել կիտրոնի հյութ:
10 րոպե անց արդեն սառած զատկի կուլիչները կարող եք ծածկել գլազուրով: Զարդարել դրանք անմիջապես ձևավորումը վրան շաղ տալով, և ավարտեք:
Թխեք կուլիչ և ձևավորեք հաճույքով:
Ժելեով գլազուրը Զատկի կուլիչների համար պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Զատկի կուլիչ Կրաֆին