Լավաշով ռուլետ. Ամենաարագ ու համեղ նախուտեստը պատրաստելու համար մեծ ջանքեր պետք չեն

Լավաշով ռուլետ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լավաշով ռուլետ. Ամենաարագ ու համեղ նախուտեստը: Հանգստյան օրերին, բնության գրկում բոլորն էլ շուտ են սովածանում, պետք է արագ որևէ բան մտածել, քանի դեռ խորովածի կրակը չեն բորբոքել:

Մի անգամ ընկերուհիս 5 րոպեում շատ համեղ նախուտեստ պատրաստեց: Բոլորս զարմացել էինք, թե ինչպես կարելի է ամենասովորական բաղադրիչներից պատրաստել հասարակ ուտեստ, որն այդքան համեղ կլինի: Դա անկասկած սոուսի շնորհիվ է:

Սա կատարյալ նախուտեստ է նրանց համար, ովքեր արագ կերակուր պատրաստելու կարիք ունեն, իսկ սառնարանում ոչ մի համեղ բան չկա: Ես հիշեցի այս բաղադրատոմսը և հետո սկսեցի տանը պատրաստել, երբեմն փոփոխելով լցոնումները: Այժմ հաճույքով կիսվում եմ ձեզ հետ:

Լավաշով ռուլետ
Լավաշով ռուլետ բանջարեղենով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ Լավաշ 3 հատ

_ Կոշտ պանիր 200 գ

_ Վարունգ 3 հատ

_ Կորեական գազար 300 գ

_ Հազարի տերևներ 1 փունջ

_ Սամիթ 2 փունջ

_ Մայոնեզ 400 գ

_ Մանանեխ 2 թեյի գդալ

_ Մեղր 2 թեյի գդալ

_ Կետչուպ 4 ճաշի գդալ

_ Ըստ ճաշակի` սեւ պղպեղ (աղացած)

Լավաշով ռուլետ

Լավաշով ռուլետ բանջարեղենով. Պատրաստման եղանակը

_ Սոուս պատրաստելու համար խառնել մայոնեզը, մանանեխը, մեղրը, կետչուպը և պղպեղը մինչև համասեռ վիճակի:

_ Ծածկել աշխատանքային մակերեսը սննդի թաղանթով, վրան լավաշ դնել: Շաղ տալ քերած պանիր, վրան դնել մեկ այլ լավաշ, վրան քսել պատրաստի սոուսը, վրան, լցնել մանրացված գազար և սամիթ:

_ Ծածկել լավաշի երրորդ շերտով, քսել սոուսը և լցնել կորեական գազար և շերտերով կտրատված վարունգ:

_ Ոլորել ռուլետը և թող մի փոքր ներծծվի սոուսով:

Լավաշով ռուլետ

Եթե ​​շատ ժամանակ ունեք, կարող եք նախուտեստը ավելի երկար թողնել սառնարանում: Այն հագեցած և ավելի լավ համ կունենա: Համոզվեք, որ փորձեք տնական մայոնեզի սոուս:

Լավաշով ռուլետը բանջարեղենով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

ԼԱՎԱՇՈՎ ՌՈՒԼԵՏ 2 Տարբերակով․ Անչափ Համեղ, Պարզ և Արագ

Խնդրում ենք Գնահատեք