Խմոր պելմենների համար. Շատ հարմար, առաձգական և փափուկ կիսաֆաբրիկատ:
Պելմենները անփոխարինելի համեղ ուտեստ են, բոլորս ենք սիրում: Բացի այդ, պելմենների կիսաֆաբրիկատը կարելի է պահել սառնարանում և երբ բոլորովին ժամանակ չունեք, կարող եք արագ պատրաստել դրանք:
Նուրբ, քնքուշ, առաձգական և փափուկ խմորով պելմեններ պատրաստելը ուղղակի հաճույք կլինի, դուք կարող եք հանգստանալ միալար ու օգտակար գործ անելով, մանավանդ, որ կարելի է այդ գործին մասնակից դարձնել երեխաներին:
Նույնիսկ ամենաանփորձ տանտիրուհին սրանից գլուխ կհանի: Փորձեք այս խմորով պելմենի պատրաստել, և այլևս ուրիշը չեք փնտրի:
Խմոր պելմենների համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
_ 3 ճաշի գդալ արևածաղկի ձեթ
_ 0,5 թեյի գդալ աղ
_ 3 բաժակ ալյուր
_ 1 բաժակ եռման ջուր
_ 1 ձու
Խմոր պելմենների համար. Պատրաստման եղանակը
_Ձուն ու աղը հարել ամանի մեջ:
_Ձվի վրա ավելացնել արևածաղկի ձեթ և հարել:
_Ալյուրը մաղել: Մի անտեսեք այս կանոնը, մաղած ալյուրով խմորները շատ ավելի նուրբ են ստացվում:
_Այսպիսով, մաղած ալյուրը լցրեք բլուրի նման, մեջտեղում փոս անել և լցնել ձվի խառնուրդը:
_Եռացնել ջուրը և ավելացնել անմիջապես ալյուրին տաք վիճակում, բարակ հոսքով՝ գդալով խառնելով:
_Դրանից հետո խմորը հունցել ձեռքերով, անհրաժեշտության դեպքում մի քիչ ալյուր ավելացնելով: Բայց ոչ ավելի, քան 0,5 բաժակ:
_Լավ կլինի, եթե պելմեններ պատրաստելուց առաջ խմորը մի փոքր հանգստանա:
_Այդ ընթացում կարելի է պատրաստել լցոնը: Այն կարող է լինել ցանկացած բաղադրության:
Պելմենների համար այս խմորը պարզապես ունիվերսալ է, և դրանով կարելի է նաև շատ համեղ, քաղցր պելմեններ պատրաստել:
Ամեն ինչ պարզ է և մատչելի:
Խմորը պելմենների համար պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ Պելմենի հեշտ տարբերակով․ Բացում ենք չքանդվելու գաղտնիքը