Կաթնով. Այս ապուրը կարող է մատուցվել որպես աղանդեր նախաճաշ այն հարմար է թե մեծերի թե մանուկների համար

Ապուր Կաթնով ՀԱՅԿԱԿԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Կաթնով. Այս ապուրը պատրաստվում է շատ պարզ և բավականաչափ արագ:
Առաջարկում ենք եփել ուտեստն, այն իդեալական է և՛ նախաճաշի, և՛ առատ ճաշի կամ ընթրիքի համար:

Ապուրը մատուցվում է սառը վիճակում, յուրաքանչյուր բաժնի վրա դարչին և շաքարի փոշի ցանելով: Ստացվում է շատ համեղ և անուշաբույր ապուր, որը գրեթե աղանդեր է: Եթե ​​դարչին չեք սիրում, ապուրը մատուցեք առանց դրա: Ամեն դեպքում, նման ուտեստն, անշուշտ, դուր կգա երեխաներին և մեծահասակներին:

 Կաթնով

Կաթնով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կաթ — 0,5 լիտր

_Ջուր — 100 մլ

_Բրինձ — 60 գրամ

_Շաքար — 2-3 ճաշի գդալ

_Աղ — 1 պտղունց

կաթնով

Կաթնով. Պատրաստման եղանակը

_Պատրաստել բոլոր բաղադրիչները: Կաթսայի մեջ ջուր և կաթ լցնել: Ավելացնել աղ, շաքարավազ, խառնել և տաքացնել (մի եռացրեք): Երբ կաթը տաքանում է, ավելացնել լավ լվացված բրինձը:

_Հասցնել եռման, կրակը նվազեցնել և բրինձը եփել 10-15 րոպե: Խառնել ապուրը մեկ անգամ, հենց սկզբում, եռալուց անմիջապես հետո: Դրանից հետո կաթսան հանել կրակից, փակել կափարիչը և ապուրը թող մնա ևս 15-20 րոպե:

_Դրանից հետո ապուրը լցնել ափսեների մեջ և դնել սառնարանում, մինչև այն ամբողջովին սառչի:

Կաթնով

Կաթնովը պատրաստ է, այն մատուցվում է սառը վիճակում: Դուք կարող եք զարդարել հատապտուղներով կամ մրգերով, բայց դասական տարբերակը սովորաբար մատուցում են վրան ցանելով դարչին և շաքարի փոշի:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավով ապուր

Խնդրում ենք Գնահատեք