Կատարյալ տապակած ձուկ. Ամենահասարակ ձուկն անգամ շքեղ կերակուր կդառնա
Այսօր ես ուզում եմ ձեզ պատմել, թե ինչպես պատրաստել կատարյալ խմոր՝ ձկնեղեն տապակելու համար: Կհամոզվեք, որ այն շատ համեղ է: Այս բաղադրատոմսի հետ ծանոթանալուց հետո ես ձուկ եմ տապակում միայն այս եղանակով: Անպայման փորձեք, վստահ եմ, որ դուք չեք զղջա
Содержание
Կատարյալ տապակած ձուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ձուկ — 500 գ
- Եգիպտացորենի ալյուր — 50 գ
- Քաղցր պղպեղ — 1/3 թեյի գդալ
- Քրքում — 1/5 թեյի գդալ
- Չորացրած սխտոր — 1/2 թեյի գդալ
- Ջուր — 100 մլ
- Արևածաղկի ձեթ (ձուկը տապակելու համար)
- Սև պղպեղ և աղ՝ ըստ ճաշակի
Կատարյալ տապակած ձուկ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Նման խառնուրդը պարզապես իդեալական է ցանկացած տեսակի ձկնեղենի համար, յուրաքանչյուր կտոր ձկնամիս, որ դուք կթաթախեք այս խմորի մեջ՝ կլինի համեղ և, ինչպես կարելի է ասել՝ լրացված:
- Ամանի մեջ խառնել եգիպտացորենի ալյուրը, պապրիկան, քրքումն ու չորացրած սխտորը:
- Այժմ պարզապես տաք ջուր լցրեք խառնուրդի մեջ և խառնեք այնքան, մինչ հարթ զանգված ստացվի:
- Մաքրած ու լվացած ձկան կտորները թաթախել ստացված խմորի մեջ:
- Տապակի մեջ նախապես լավ տաքացնել բուսական յուղը և դրա մեջ տապակել ձուկը:
- Երբ ձկան կեղևը ոսկեգույն դառնա, շրջեք այն մյուս կողմը:
- Սա է այն ամենն, ինչ պետք է, տեսեք ինչպիսի գեղեցկություն է, և ամենակարևորը՝ համեղ է ստացվում:
Բարի ախորժակ և երկար տարիների կյանք բոլորին:
Տեսանյութ
Ձուկը ջեռոցում