Կծու խորոված ջեռոցում. Շատ համեղ ու հյութեղ ուտեստ, որը մեծ հաճույքով կվայելեք

Կծու խորոված ջեռոցում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կծու խորոված ջեռոցում. Շատ համեղ ու հյութեղ ուտեստ, որը մեծ հաճույքով կվայելեք

Եթե ​​սիրում եք անուշաբույր խորոված, ապա պետք չէ սպասել գարնանը՝ այն պատրաստելու համար: Սովորական ջեռոցը բավական կլինի: Եվ դուք կստանաք նույնքան հաճույք` համը երաշխավորում ենք:

Տանը լավ պատրաստված խոշորվածի հիմնական պայմանը մարինադի և սոխի հիանալի հիմքն է: Դրա շնորհիվ միսը շատ կծու և հյութալի է ստացվում: Եթե ​​ցանկանում եք, խոզի միսը կարող եք փոխարինել տավարի մսով, համը նույնպես հրաշալի կլինի:

Կծու խորոված ջեռոցում

Կծու խորոված ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Խոզի միս 1,5 կգ
  • Սոխ 2 հատ
  • Աջիկա 3 թեյի գդալ
  • Աղ 2 թեյի գդալ
  • Համեմունք մսի համար 1 թեյի գդալ
  • Սումակ 1 թեյի գդալ
  • Համեմի սերմեր 1 թեյի գդալ
  • Դափնու տերև 2 հատ

Կծու խորոված ջեռոցում

Կծու խորոված ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը

  1. Միսը կտրել միջին չափի կտորներով:
  2. Մսին ավելացնել աղ և մնացած բոլոր համեմունքները, դնել դափնու տերևները, այժմ ավելացնել աջիկա և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
  3. Մսով ամանը փաթաթել սննդային թաղանթով և դնել սառնարանում, որպեսզի մթերքը հնարավորինս լավ մարինացվի:
  4. Տապակելուց առաջ սոխը կտրել կես օղակներով լցնել խոհարարական տոպրակի ներքևի մասում: Միսը դնել վերևից, փակել տոպրակը, 3 ծակոց անել և թխել 50 րոպե 200 աստիճանով:
  5. Դրանից հետո բացել խոհարարական տոպրակը և ուտեստը թողնել ջեռոցում ևս 10-15 րոպե:

Կծու խորոված ջեռոցում

Իհարկե, նման ուտեստը լավագույնս մատուցվում է տաք վիճակում: Որպես կողմնակի ուտեստ՝ կատարյալ է կարտոֆիլը, որը կարելի է նաև թխել: Այս բաղադրատոմսը կօգնի ձեզ բավական ժամանակ խնայել, իսկ արդյունքը հաճելի անակնկալ կլինի, քանի որ միսը բառացիորեն հալվում է բերանում:

Կծու խորովածը ջեռոցում պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տնական կոտլետներով չիզբուրգեր

Խնդրում ենք Գնահատեք