Կծու սոուս խորովածի համար. Տոմատի մածուկից պատրաստվող համեղ հավելում

Կծու սոուս խորովածի համար ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տոմատի մածուկով Կծու սոուս խորովածի համար. սա լավագույնն է, եթե ցանկանում եք մսի համն ավելի արտահայտիչ ու կծու դարձնել։ Հայաստանում շատ բան գիտեն հյութալի և բուրավետ խորովածի պատրաստման մասին։ Այդ է պատճառը, որ այստեղ մսի համար ամենահամեղ սոուսներն են պատրաստում։

Այս սոուսը պատրաստվում է ընդամենը 15 րոպեում։ Բացի այդ, ժամանակի մեծ մասը ծախսվում է կանաչեղենի կտրատման վրա։ Իսկ բաղադրիչների ջերմային մշակումը տևում է ոչ ավելի, քան 5 րոպե։

Մսի նման կծու սոուսը ֆանտաստիկ համեղ կլինի:

Կծու սոուս խորովածի համար
Կծու սոուս խորովածի համար. Բաղադրիչներ

_Տոմատի մածուկ 200 գ

_Ջուր 200 մլ

_Համեմ՝ ըստ ճաշակի

_Ռեհան՝ ըստ ճաշակի

_Սխտոր 5 պճեղ

_Սև պղպեղ (աղացած) 0,25 թեյի գդալ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սոխ 1 հատ

Կծու սոուս խորովածի համար
Կծու սոուս խորովածի համար. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել սոխը, շատ մանր կտրատել։

_Լավ լվանալ կանաչիները։

_Կտրեք համեմի ցողունները: Կանաչին մանր կտրատել։

_Ռեհանի տերևներն առանձնացնել ցողուններից և մանր կտրատել դրանք։

_Տոմատի մածուկը լցնել տապակի մեջ, ավելացնել ջուրը և լավ խառնել։

_Խառնուրդը հասցնել եռման աստիճանի։

_Ճզմել սխտորը, լցնել այն, մանրացված սոխը և կանաչիիները տոմատի խառնուրդի մեջ:

_Ավելացնել աղ և աղացած սև պղպեղ։

_Բոլոր բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնել։

_Սոուսը եփեք 5 րոպե և անջատեք կրակը։

Կծու սոուս խորովածի համար

Թողեք ամբողջովին սառչի, ապա լցրեք գեղեցիկ փոքրիկ ամանի մեջ և մատուցեք հյութալի խորովածի հետ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ սոուս մսային ուտեստների համար

Խնդրում ենք Գնահատեք