Հավի լյարդով նախուտեստ. Խելահեղորեն համեղ, նուրբ ռուլետներ
Հավի լյարդը շատ ավելի նուրբ է, քան խոզի կամ տավարի լյարդը: Այն ներծծելու կարիք չունի, ինչը նշանակում է, որ եփելն ավելի քիչ ժամանակ է պահանջում: Իսկ ես փորձում եմ գտնել միայն պարզ և արագ բաղադրատոմսեր: Օրինակ՝ հավի լյարդով նախուտեստը լիովին համապատասխանում է իմ պահանջներին:
Լյարդի կտորները մարինացվում են մեղրային անուշահոտ խառնուրդի մեջ: Եթե մեղր չկա, այն հեշտությամբ կարող եք փոխարինել շաքարով: Մարինացված լյարդը փաթաթում եմ բեկոնի շերտերով և թխում ջեռոցում: Հոտն ուղղակի խենթացնում է:
Հուշում. Խոզապուխտը կարելի է փոխարինել: Սառեցրեք խոզի փորի միսը սառցարանում և բարակ կտորներով կտրեք: Դա նույնպես հիանալի կհարմարվի:
Հավի լյարդով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Հավի լյարդ 500 գ
- Խոզապուխտ 300 գ
- Մեղր 1 թեյի գդալ
- Սխտոր 3 պճեղ
- Պապրիկա 0,5 թեյի գդալ
- Սոյայի սոուս 60 մլ
- Կիտրոնի հյութ 40 մլ
- Արևածաղկի ձեթ 20 մլ
- Սև պղպեղ (աղացած) 2 պտղունց
Հավի լյարդով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ լյարդը, հեռացնել երակները և լեղապարկը (առկայության դեպքում): Կտրել մեջտեղից:
- Ամանի մեջ խառնել սոյայի սոուսը, բուսական յուղը, կիտրոնի հյութը, մեղրը, համեմունքները և կտրտած սխտորը: Մեղրը պետք է ամբողջությամբ լուծվի:
- Լցնել մարինադը լյարդի վրա և թողնել առնվազն 20 րոպե:
- Դնել լյարդի կտորը բեկոնի մի ծայրին և փաթաթել 2 անգամ: Կտրել ավելորդ մասը: Ամրացնել գլանափաթեթները ատամի չոփով:
- Շարել գլանափաթեթները ջեռոցի տապակի վրա և վրան քսել մարինադը: Խորտիկը թխել 200 աստիճանի տակ՝ 15-20 րոպե:
- Հեռացնել բոլոր չոփիկները նախքան լյարդի գլանափաթեթները մատուցելը:
Նախուտեստը դրեք սկուտեղի վրա, իսկ կենտրոնում լցրեք խավարտ կամ բանջարեղեն: Այս քանակի բաղադրիչներից ստացվում է 24-26 գլան: Բավական է ամբողջ ընտանիքի, նույնիսկ մեծ ընկերախմբի համար:
Հավի լյարդով նախուտեստը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Հավի կրծքամսով խորոված