Հավի լյարդով նախուտեստ. Խելահեղորեն համեղ, նուրբ ռուլետներ

Հավի լյարդով նախուտեստ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի լյարդով նախուտեստ. Խելահեղորեն համեղ, նուրբ ռուլետներ

Հավի լյարդը շատ ավելի նուրբ է, քան խոզի կամ տավարի լյարդը: Այն ներծծելու կարիք չունի, ինչը նշանակում է, որ եփելն ավելի քիչ ժամանակ է պահանջում: Իսկ ես փորձում եմ գտնել միայն պարզ և արագ բաղադրատոմսեր: Օրինակ՝ հավի լյարդով նախուտեստը լիովին համապատասխանում է իմ պահանջներին:

Լյարդի կտորները մարինացվում են մեղրային անուշահոտ խառնուրդի մեջ: Եթե մեղր չկա, այն հեշտությամբ կարող եք փոխարինել շաքարով: Մարինացված լյարդը փաթաթում եմ բեկոնի շերտերով և թխում ջեռոցում: Հոտն ուղղակի խենթացնում է:

Հուշում. Խոզապուխտը կարելի է փոխարինել: Սառեցրեք խոզի փորի միսը սառցարանում և բարակ կտորներով կտրեք: Դա նույնպես հիանալի կհարմարվի:

Հավի լյարդով նախուտեստ

Հավի լյարդով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Հավի լյարդ 500 գ
  • Խոզապուխտ 300 գ
  • Մեղր 1 թեյի գդալ
  • Սխտոր 3 պճեղ
  • Պապրիկա 0,5 թեյի գդալ
  • Սոյայի սոուս 60 մլ
  • Կիտրոնի հյութ 40 մլ
  • Արևածաղկի ձեթ 20 մլ
  • Սև պղպեղ (աղացած) 2 պտղունց

Հավի լյարդով նախուտեստ

Հավի լյարդով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ լյարդը, հեռացնել երակները և լեղապարկը (առկայության դեպքում): Կտրել մեջտեղից:
  2. Ամանի մեջ խառնել սոյայի սոուսը, բուսական յուղը, կիտրոնի հյութը, մեղրը, համեմունքները և կտրտած սխտորը: Մեղրը պետք է ամբողջությամբ լուծվի:
  3. Լցնել մարինադը լյարդի վրա և թողնել առնվազն 20 րոպե:
  4. Դնել լյարդի կտորը բեկոնի մի ծայրին և փաթաթել 2 անգամ: Կտրել ավելորդ մասը: Ամրացնել գլանափաթեթները ատամի չոփով:
  5. Շարել գլանափաթեթները ջեռոցի տապակի վրա և վրան քսել մարինադը: Խորտիկը թխել 200 աստիճանի տակ՝ 15-20 րոպե:
  6. Հեռացնել բոլոր չոփիկները նախքան լյարդի գլանափաթեթները մատուցելը:

Հավի լյարդով նախուտեստ

Նախուտեստը դրեք սկուտեղի վրա, իսկ կենտրոնում լցրեք խավարտ կամ բանջարեղեն: Այս քանակի բաղադրիչներից ստացվում է 24-26 գլան: Բավական է ամբողջ ընտանիքի, նույնիսկ մեծ ընկերախմբի համար:

Հավի լյարդով նախուտեստը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Հավի կրծքամսով խորոված

 

Խնդրում ենք Գնահատեք