Հավի համեղ ազդրեր. Բաղադրատոմս, որ բոլորին դուր կգա

Հավի համեղ ազդրեր ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի համեղ ազդրեր. Բաղադրատոմս, որ բոլորին դուր կգա:

Դուք երբեք չեք համտեսել նման համեղ ու բուրավետ ազդրեր: Անհավատալի համեղ, պարզ և հեշտ պատրաստվող:

Հավի համեղ ազդրեր

Հավի համեղ ազդրեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Հավի ազդրեր 1 կգ
  • Կաթ 200 մլ
  • Աղ
  • Պղպեղ
  • Հավի համեմունք
  • Չորահաց 100 գ
  • Ալյուր 100 գ
  • Պապրիկա 1 թեյի գդալ
  • Աղ 0.5 թեյի գդալ
  • Աղացած սև պղպեղ 1 թեյի գդալ
  • Ձու 2 հատ
  • Կաթ 100 մլ

Հավի համեղ ազդրեր

Հավի համեղ ազդրեր. Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի ազդրերը մաքրել ավելորդ մասերից, լվանալ, դնել խորը ամանի մեջ, լցնել կաթը: Ավելացնել աղացած համեմի սերմ, աղ, հավի համեմունք: Կափարիչով ծածկած եփել միջին կրակի վրա:
  2. Այնուհետև վերցնել հարմար աման, որի մեջ պետք է խառնել պաքսիմատը (չորահացը), ալյուրը, կարմիր պղպեղը(պապրիկան), աղը, սև պղպեղը, սոխը կամ սխտորի փոշին: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
  3. Առանձին ամանի մեջ խառնել 2 ձու՝ կաթի հետ, լավ հարել: Հերթով վերցնել ազդրերը, դրանք թաթախում նախ ձվի ու կաթի խառնուրդի մեջ, ապա չորահացի խառնուրդի մեջ, դնել տապակի մեջ և միջին կրակի վրա տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Հավի համեղ ազդրեր

Հավի համեղ ազդրերը պատրաստ են: Անուշաբույր, փխրուն և կոպիտ: Ստացվում են աներևակայելի համեղ և ախորժելի: Կարող եք մատուցել ցանկացած սոուսով, որը նախընտրում եք:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով ջեռեփուկ

Խնդրում ենք Գնահատեք