Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ. Իսկական հրաշք է, սննդաբանի երազանք

Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ. Իսկական հրաշք է, սննդաբանի երազանք

Ծաղկակաղամբի նուրբ մանրաթելերը հեշտությամբ մարսվում է օրգանիզմի կողմից, ուստի այն հարմար է գրեթե բոլորի համար: Բացի այդ, շոգեխաշած կաղամբը հիանալի դիետիկ ուտեստ է, որը չի փչացնի ձեր կազմվածքը, այն շատ ավելի թեթև ու առողջ է, քան տապակածը:

Ես ձեզ առաջարկում եմ ծաղկակաղամբ պատրաստելու արագ և նուրբ ձև, դրանով իսկ այն պահպանում է առավելագույն վիտամինները և պարզվում է, որ շատ համեղ և քնքուշ է:

Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ

Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Ծաղկակաղամբ — 400 գ
  • Գլուխ սոխ — 1 հատ
  • Գազար — 1 հատ
  • Բուլղարական պղպեղ — 1 հատ
  • Համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
  • Տոմատի մածուկ — 1 ճաշի գդալ
  • Կաթ — 150 մլ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Խոհարարության ժամանակը` 30 րոպե

Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ

Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ. Պատրաստման եղանակը

  1. Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսական յուղի մեջ, ավելացնել քերած գազար և բուլղարական մանր կտրատած պղպեղ, շոգեխաշել մի քանի րոպե:
  2. Բանջարեղենին ավելացնել տոմատի մածուկ և կաթ, տաքացնել: Մանրացված ծաղկակաղամբը լցնել թավայի մեջ, մանրակրկիտ խառնել, ծածկել և շոգեխաշել միջին ջերմության վրա 10 րոպե:
  3. 10 րոպե անց ավելացնել աղ և պղպեղ, ձեր նախընտրած կանաչիներն ու համեմունքները, ծածկել և շարունակել շոգեխաշել ևս 5 րոպե:
  4. Դրանից հետո անջատել կրակը և կաղամբը թող մնա ևս 10 րոպե կափարիչի տակ:

Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ

Շոգեխաշած ծաղկակաղամբը պատրաստ է: Կարող եք մատուցել:

Այս կաղամբը կատարյալ է որպես ցանկացած ուտեստի կողմնակի ճաշատեսակ: Կարելի է ուտել պարզապես մի կտոր սև հացով ու պանրով:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Բրոկոլիով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք