Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ. Իսկական հրաշք է, սննդաբանի երազանք
Ծաղկակաղամբի նուրբ մանրաթելերը հեշտությամբ մարսվում է օրգանիզմի կողմից, ուստի այն հարմար է գրեթե բոլորի համար: Բացի այդ, շոգեխաշած կաղամբը հիանալի դիետիկ ուտեստ է, որը չի փչացնի ձեր կազմվածքը, այն շատ ավելի թեթև ու առողջ է, քան տապակածը:
Ես ձեզ առաջարկում եմ ծաղկակաղամբ պատրաստելու արագ և նուրբ ձև, դրանով իսկ այն պահպանում է առավելագույն վիտամինները և պարզվում է, որ շատ համեղ և քնքուշ է:
Содержание
Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Ծաղկակաղամբ — 400 գ
- Գլուխ սոխ — 1 հատ
- Գազար — 1 հատ
- Բուլղարական պղպեղ — 1 հատ
- Համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
- Տոմատի մածուկ — 1 ճաշի գդալ
- Կաթ — 150 մլ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Խոհարարության ժամանակը` 30 րոպե
Շոգեխաշած ծաղկակաղամբ. Պատրաստման եղանակը
- Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսական յուղի մեջ, ավելացնել քերած գազար և բուլղարական մանր կտրատած պղպեղ, շոգեխաշել մի քանի րոպե:
- Բանջարեղենին ավելացնել տոմատի մածուկ և կաթ, տաքացնել: Մանրացված ծաղկակաղամբը լցնել թավայի մեջ, մանրակրկիտ խառնել, ծածկել և շոգեխաշել միջին ջերմության վրա 10 րոպե:
- 10 րոպե անց ավելացնել աղ և պղպեղ, ձեր նախընտրած կանաչիներն ու համեմունքները, ծածկել և շարունակել շոգեխաշել ևս 5 րոպե:
- Դրանից հետո անջատել կրակը և կաղամբը թող մնա ևս 10 րոպե կափարիչի տակ:
Շոգեխաշած ծաղկակաղամբը պատրաստ է: Կարող եք մատուցել:
Այս կաղամբը կատարյալ է որպես ցանկացած ուտեստի կողմնակի ճաշատեսակ: Կարելի է ուտել պարզապես մի կտոր սև հացով ու պանրով:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Բրոկոլիով աղցան