Լավաշով Նախուտեստ Տոնական. Հեշտ, համեղ ու արագ պատրաստվող ուտեստ

լավաշ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Լավաշով Նախուտեստ «Տոնական. Կարող է հարմար լինել և տոնական սեղանի համար, և ամենօրյա նախաճաշի, կամ ընթրիքի համար:

Այնքան պարզ և արագ պատրաստվող է, որ դուք չեք էլ պատկերացնի, թե որքան աներևակայելի համեղ կլինի:

Անպայման ունեցեք այս նախուտեստը ձեր սեղանին: Արագ խորտիկի հիանալի տարբերակ է, եթե հյուրերն անսպասելիորեն ժամանեցին, ավելի լավ տարբերակ չեք գտնի:

Լավաշով Նախուտեստ «Տոնական»

Լավաշով Նախուտեստ «Տոնական». Մեզ պետք կլինի.

_Լավաշ 600 գ

_Եփած հավի կրծքամիս 300 գ

_Կոշտ պանիր 400 գ

_Բուլղարական քաղցր պղպեղ 1 հատ

_Լոլիկ 1 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Աղացած սխտոր 1 թեյի գդալ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Բուսական յուղ

Լավաշով Նախուտեստ «Տոնական»

Լավաշով Նախուտեստ «Տոնական». Պատրաստման եղանակը

_Նախ, կտրեք հավի կրծքամիսը փոքր կտորներով և տեղափոխեք խորը ամանի մեջ, որի մեջ մենք պատրաստելու ենք լցոնը: Հաջորդը, կտրեք սոխը և պղպեղը մանր խորանարդիկներով, լոլիկը նույնպես պետք է մանր կտրատել:

_Խնամքով խառնել ամեն ինչ, համեմել աղացած սխտորով և աղով: Այժմ պանիրը քերեք խոշոր քերիչով: Այժմ վերցրեք կլոր ձևամանը և քսեք ներսի կողմից բուսական յուղով:

_Ամանի ներքևի մասում լցնել քերած պանիր, ապա վերցրեք լավաշը, ամբողջությամբ վրան լցրեք քերած պանիր, մի կողմում լցրեք լցոնը` 3-4 ճաշի գդալ և փաթաթեք ռուլետի նման:

_Յուրաքանչյուր մեծ ռուլետ կտրատել փոքր կտորներով, որպեսզի դրանք օղակի պատի բարձրության չափով լինեն, և դրանք շարել ձևամանի ամբողջ մակերևույթի վրա: Դնել նախապես 180 աստիճանով տաքացված ջեռոցում, 10-12 րոպե:

_Պատրաստ լինելուց հետո հանել օղակը և վերևի մասը զարդարել մանրացված կանաչիով:

_Լավաշով «Տոնական» նախուտեստը պատրաստ է: Ստացվում է շատ արագ, գեղեցիկ և ամենակարևորը անթերի համեղ:

Այս ուտեստը կատարյալ է ինչպես տոնական սեղանի, այնպես էլ որպես ամենօրյա նախուտեստ ողջ ընտանիքի համար:

Լավաշով ռուլետ նաև այս տարբերակով փորձեք

Նախուտեստները շատ հարմար են արագ ընթրիքի, կամ հաճելի երեկոյի համար, կարող եք պատրաստել տարբեր եղանակներով, օրինակ այսպես

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք