Աղցան Գունադիտակ. Թեթև, համեղ և առողջ աղցան

Աղցան Գունադիտակ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան Գունադիտակ. Թեթև, համեղ և առողջ աղցան, որը կարելի է պատրաստել բացարձակապես ցանկացած բանջարեղենից, որը ձեզ դուր է գալիս և նրանից, ինչ ունեք սառնարանում:

Արտաքուստ աղցանն անչափ հաճելի տեսք ունի, անմիջապես աչքի է ընկնում, այնպես որ կարող եք վստահաբար մատուցել այն տոնական սեղանին: Ցանկացած սոուս կարելի է պատրաստել` թթվասերով, մայոնեզով կամ ինչպես այս բաղադրատոմսում:

Աղցան Գունադիտակ

Աղցան Գունադիտակ. Բաղադրիչները 3 անձի համար

  • Ֆետա պանիր 100 գր
  • Լոլիկ 1 հատ
  • Սոխ 0,5 հատ
  • Գազար 1 հատ
  • Վարունգ 1 հատ
  • Թարմ կաղամբ 100 գր
  • Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
  • Սպիտակ գինու քացախ 1 ճաշի գդալ
  • Սոյայի սոուս 1 ճաշի գդալ
  • Աղ ըստ ցանկության
  • Աղացած սեւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Աղցան Գունադիտակ

Աղցան Գունադիտակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  1. Սկզբում պետք է նախապատրաստել անհրաժեշտ ամբողջ մթերքը: Մաքրել սոխը և գազարը, և մնացած բանջարեղենի հետ լավ լվանալ հոսող ջրի տակ: Ցամաքեցնել թղթե սրբիչներով:
  2. Եթե ​​աղցան պատրաստելու պահին թարմ կաղամբ չի վաճառվում, ապա այն կարող եք վստահորեն փոխարինել ցանկացած տեսակի տերևավոր հազարով. Դրանով նույնքան հյութեղ, խրթխրթան և համեղ կստացվի աղցանը:
  3. Այժմ անցնենք սոուսին: Դա անելու համար խորը ամանի մեջ խառնել բուսական յուղը, քացախը և սոյայի սոուսը: Լավ խառնել, մինչեւ համասեռ զանգված ստացվի: Դուք կարող եք պղպեղ ավելացնել սոուսին:
  4. Լցնել սոուսը բարձր սոուսամանի մեջ: Դնել այն ամանի կենտրոնում, որի մեջ նախատեսում եք աղցանը մատուցել:
  5. Մանր կտրատել թարմ կաղամբը կամ հազարը, լցնել ափսեի մեջ:
  6. Կտրել լոլիկն ու սոխը կես օղակներով: Դրանք նույնպես դնել սկուտեղի վրա: Ավելի լավ է քաղցր սորտերի սոխ վերցնել, սովորական սոխը կարող է դառը համ տալ աղցանին:
  7. Վարունգի ծայրերը մաքրեք երկու կողմերից, կտրեք երկար կտորներով կամ ձողիկներով: Գազարը կարելի է մանր կտրատել կորեական բանջարեղենի հատուկ քերիչով:
  8. Վերջում կտրել փափուկ ֆետան փոքր խորանարդներով: Լցնել պանիրը ափսեի վրա մնացած բաղադրիչների կողքին և կարող եք աղցանը մատուցել սեղանին:
  9. Ոմանք խառնում են աղցանը, իսկ ոմանք նախընտրում են ուտել բանջարեղենը առանձին-առանձին՝ դրանց վրա սոուս լցնելով: Ամեն դեպքում, այն շատ համեղ է, առողջարար ու գեղեցիկ:

Աղցան Գունադիտակ

Աղցան Գունադիտակը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Անկրկնելի համով կաղամբով աղցան — Շատ նուրբ և անկրկնելի համ

Խնդրում ենք Գնահատեք