Աղցան երշիկով և եգիպտացորենով. Այս ուտեստի գաղտնիքը ոչ թե բաղադրիչներն են այլ համեղ սոուսը

աղցան երշիկով և եգիպտացորենով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Անկախ նրանից, թե որքան համեղ ենք կերակրում մեր հարազատներին, տոնական սեղանին մայոնեզով աղցանը երշիկով և եգիպտացորենով երբեք ավելորդ չէ: Հատկապես, եթե այն պարունակում է ձեր սիրած բաղադրիչները՝ երշիկ, ձու, եգիպտացորենի պահածո:

Իրականում, մեր այսօրվա ուտեստի գաղտնիքն ամենևին էլ իր հիմնական բաղադրիչներում չէ: Դա լցոնումն է, որը մեծ դեր խաղաց դրանում: Եվ ամենակարևորը, այս աղցանը պետք է պատրաստվի սիրով: Բայց պե՞տք է սրա մասին ձեզ հիշեցնել:

աղցան երշիկով և եգիպտացորենով

Աղցան երշիկով և եգիպտացորենով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ապխտած երշիկ 200 գ

_Վարունգ 1 հատ

_Ձու 3 հատ

_Պահածոյացված եգիպտացորեն 200 գ

_Կանաչ սոխ 50 գ

_Մաղադանոս 30 գ

_Մանանեխ 1 թեյի գդալ

_Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_Աղ ըստ ճաշակի

աղցան երշիկով և եգիպտացորենով

Աղցան երշիկով և եգիպտացորենով. Պատրաստման եղանակը

_Առաջին հերթին պինդ խաշել ձվերը: Այդ ընթացքում երշիկը և լվացված վարունգը կտրել շերտերով, լցնել դրանք խորը աղցանի ամանի մեջ: Եփված ձվերը մի կողմ դրեք, որ սառչեն:

_Կտրել սոխը և մաղադանոսը, ավելացնել երշիկին և վարունգին: Քամել պահածոյի հեղուկը և եգիպտացորենը լցնել աղցանի ամանի մեջ:

_Մաքրել հովացված ձվերը, կտրել կես օղակներով և ավելացնել դրանք մնացած բաղադրիչներին: Աղ և պղպեղ անել: Խառնել մայոնեզը և մանանեխը, համեմել աղցանը այս խառնուրդով: Մթերքները լավ խառնել:

աղցան երշիկով և եգիպտացորենով

Պատրաստելուց հետո աղցանը կարելի է անմիջապես մատուցել: Կարող եք նաև մի կես ժամով թողնել սառնարանում:

Այդ ընթացքում կարտոֆիլով ուտեստ կամ նույնիսկ հավի թևիկները կպատրաստվեն: Սա հենց այն ամենն է, ինչ ձեզ հարկավոր է հագեցնող ճաշի համար, ճի՞շտ է:

Աղցան երշիկով և եգիպտացորենով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Այսօր Պատրաստում Ենք Շատ Համեղ Բրոկոլիով Աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք