Աղցան թթու սնկով. տարբեր բաղադրատոմսեր կան, բայց ես ուզում եմ ձեզ առաջարկել իմ տարբերակը: Պատրաստելը բավականին հեշտ է գործողությունների առումով, բայց ստացվում է շատ գեղեցիկ, և որ ամենակարևորն է՝ հետաքրքիր համով:
Ի տարբերություն օլիվիեի, այս աղցանն այնքան էլ բարձր կալորիականություն չի ունենում (հատկապես, եթե մայոնեզը փոխարինեք յոգուրտով, կամ ցածր յուղայնության թթվասերով), ուստի հարկավոր չէ շատ անհանգստանալ կազմվածքի համար:
Պարզապես նայեք, թե որքան հաճելի է թթու սնկով աղցանը, այն համեղ է և հարմար ինչպես տոնի, այնպես էլ աշխատանքային օրվա համար: Բոլորին խորհուրդ եմ տալիս փորձել:
Աղցան թթու սնկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
_հավի կրծքամիս — 2 հատ
_գազար — 2 հատ
_կարտոֆիլ — 2 հատ
_ձու — 4 հատ
_պանիր — 100 գր
_թթու սունկ — 150 գր
_սամիթ — մի փունջ
_աղ
_մայոնեզ
Աղցան թթու սնկով. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
_Հավի կրծքամիսը խաշել և կտրատեք փոքր խորանարդիկներով:
_Գազարները խաշել և խոշոր քերիչով անցկացնել:
_Պինդ խաշել և մանր կտրատեք 4 ձու: Կարտոֆիլը նույնպես խաշել և կտրել խորանարդիկներով:
_Քերել պանիրը մանր քերիչով: Մարինացված սնկին ավելացնել մի քիչ մանրացված սամիթ ու խառնել:
_Խառնել կարտոֆիլը, հավը, գազարը և ձուն ամանի մեջ: Համեմել մայոնեզով:
_Լցնել աղցանը մատուցման սկուտեղի վրա: Վրան ցանել քերած պանիր և զարդարել թթու սնկով:
Ձևավորել կողմերը սամիթով:
Ահա այսպիսի գեղեցիկ և համեղ աղցան:
Աղցանը թթու սնկով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լոբով համեղ աղցան