Աղցան կաղամբով և չորահացերով. Թեթև նախաճաշ

Աղցան կաղամբով և չորահացերով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան կաղամբով և չորահացերով. Թեթև նախաճաշ

Համեղ աղցան պատրաստելու համար կարելի է օգտագործել ամենապարզ և մատչելի բաղադրիչները: Մի քանի րոպե, և ուտեստը պատրաստ է: Պատրաստելով այս աղցանը կհամոզվեք, որ այն շատ հարմար է ընտանեկան հյուրասիրության համար:

Կաղամբով աղցան, ստացվում է, շատ փխրուն է՝  հաճելի թթվասերով: Լավագույնն այն է, որ օգտագործեք տնական չորահացեր՝ տարբեր համեմունքներով: Բայց խանութներից գնվածն էլ կարելի է օգտագործել:

Աղցան կաղամբով և չորահացերով

Աղցան կաղամբով և չորահացերով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սպիտակ կաղամբ 300-350 գ
  • Չորահաց 150 գ
  • Թթու վարունգ 150 գ
  • Եգիպտացորեն 200 գ
  • Մայոնեզ 2-3 ճաշի գդալ

Աղցան կաղամբով և չորահացերով

Աղցան կաղամբով և չորահացերով

Աղցան կաղամբով և չորահացերով. Պատրաստման եղանակը

  1. Կաղամբը բարակ կտրատել: Եթե ​​հատուկ քերիչ չունեք, այն կարող եք դանակով կտրել:
  2. Վարունգը մանր կտրատել: Ցանկության դեպքում կարող եք օգտագործել թարմ վարունգ:
  3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները և ավելացնել մայոնեզը:

Աղցան կաղամբով և չորահացերով

Ավելացնել չորահացը, կաղամբով աղցանը մատուցելուց անմիջապես առաջ: Դա կօգնի, որ չորահացերը երկար մնան խրթխրթան: Զարդարելու համար կարելի է օգտագործել թարմ կանաչիներ, դրանք կերակուրին պայծառություն կհաղորդեն:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Աղցան Ցեզար

Խնդրում ենք Գնահատեք