Աղցան Կուպիդոն. Ոչ մի նախուտեստ չի կարող համեմատվել սրա հետ իր նուրբ համով

Աղցան Կուպիդոն ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան Կուպիդոն. Ոչ մի նախուտեստ չի կարող համեմատվել սրա հետ իր նուրբ համով

Քմահաճ համադամասերներին հաճույք պատճառելու համար երբեմն չես պատկերացնում, թե ինչ պատրաստել: Նման դեպքերում ես մատուցում եմ այս աղցանը: Իհարկե, դա կարելի է պատրաստել մեկ օրվա ընթացքում, բայց պետք է ժամանակ հատկացնել:

Բանն այն է, որ աղցանի հիմնական բաղադրիչը` հավի կրծքամիսը, անհրաժեշտ է մարինացնել ըստ հատուկ բաղադրատոմսի:

Չկա ոչ մի բարդ բաղադրիչ, բայց պատրաստման ընթացքը ձեզ կզարմացնի: Եփած միսը կարող է օգտագործվել հենց այդպես, որպես նախուտեստ, բայց դրա համն ամենից լավ բացվում է Կուպիդոն աղցանի մեջ:

Աղցան Կուպիդոն

Աղցան Կուպիդոն. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 300 գ
  • Կաթ 1 լ
  • Պապրիկա 1 թեյի գդալ
  • Իտալական համեմունքներ 2 թեյի գդալ
  • Քրքում 1 թեյի գդալ
  • Վարունգ 1 հատ
  • Եգիպտացորեն 5 ճաշի գդալ
  • Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
  • Թթվասեր՝ ըստ ճաշակի
  • Աղ ՝ ըստ ճաշակի

Աղցան Կուպիդոն

Աղցան Կուպիդոն

Աղցան Կուպիդոն. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ կրծքամիսը և չորացնել թղթե սրբիչով: Վրան լցնել պղպեղ, քրքում, իտալական համեմունքներ և աղ ըստ ճաշակի: Միսը լավ շփել բոլոր կողմերից, փայլաթիթեղով ծածկել և մեկ ժամ թողնել:
  2. Կաթը լցնել կաթսայի մեջ, համեմել աղով և եռացնել: Ընկղմել կրծքամիսը դրա մեջ 1 րոպե, իսկ հետո հանել կրակից:
  3. Կաթսան ծածկոցով փաթեթավորել 1,5 ժամ:
  4. Կտրտել կրծքամիսը և վարունգը, մանրացնել կանաչիները և ավելացնել եգիպտացորեն: Աղ անել աղցանն ըստ ճաշակի և համեմել թթվասերով:

Աղցան Կուպիդոն

Աղցան պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ավելի շատ կանաչիներ` մաղադանոս, կանաչ սոխ: Իսկ եգիպտացորենը հեշտությամբ փոխարինվում է պահածոյացված ոլոռով:

Աղցան Կուպիդոնը պատրաստ է: Փորձեք պատրաստելու տարբեր տարբերակներ ՝ ձեր նախընտրածը գտնելու համար:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Հավի կրծքամսով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք