Աղցան Կուպիդոն. Ոչ մի նախուտեստ չի կարող համեմատվել սրա հետ իր նուրբ համով
Քմահաճ համադամասերներին հաճույք պատճառելու համար երբեմն չես պատկերացնում, թե ինչ պատրաստել: Նման դեպքերում ես մատուցում եմ այս աղցանը: Իհարկե, դա կարելի է պատրաստել մեկ օրվա ընթացքում, բայց պետք է ժամանակ հատկացնել:
Բանն այն է, որ աղցանի հիմնական բաղադրիչը` հավի կրծքամիսը, անհրաժեշտ է մարինացնել ըստ հատուկ բաղադրատոմսի:
Չկա ոչ մի բարդ բաղադրիչ, բայց պատրաստման ընթացքը ձեզ կզարմացնի: Եփած միսը կարող է օգտագործվել հենց այդպես, որպես նախուտեստ, բայց դրա համն ամենից լավ բացվում է Կուպիդոն աղցանի մեջ:
Աղցան Կուպիդոն. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հավի կրծքամիս 300 գ
- Կաթ 1 լ
- Պապրիկա 1 թեյի գդալ
- Իտալական համեմունքներ 2 թեյի գդալ
- Քրքում 1 թեյի գդալ
- Վարունգ 1 հատ
- Եգիպտացորեն 5 ճաշի գդալ
- Սամիթ՝ ըստ ճաշակի
- Թթվասեր՝ ըստ ճաշակի
- Աղ ՝ ըստ ճաշակի
Աղցան Կուպիդոն. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ կրծքամիսը և չորացնել թղթե սրբիչով: Վրան լցնել պղպեղ, քրքում, իտալական համեմունքներ և աղ ըստ ճաշակի: Միսը լավ շփել բոլոր կողմերից, փայլաթիթեղով ծածկել և մեկ ժամ թողնել:
- Կաթը լցնել կաթսայի մեջ, համեմել աղով և եռացնել: Ընկղմել կրծքամիսը դրա մեջ 1 րոպե, իսկ հետո հանել կրակից:
- Կաթսան ծածկոցով փաթեթավորել 1,5 ժամ:
- Կտրտել կրծքամիսը և վարունգը, մանրացնել կանաչիները և ավելացնել եգիպտացորեն: Աղ անել աղցանն ըստ ճաշակի և համեմել թթվասերով:
Աղցան պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ավելի շատ կանաչիներ` մաղադանոս, կանաչ սոխ: Իսկ եգիպտացորենը հեշտությամբ փոխարինվում է պահածոյացված ոլոռով:
Աղցան Կուպիդոնը պատրաստ է: Փորձեք պատրաստելու տարբեր տարբերակներ ՝ ձեր նախընտրածը գտնելու համար:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Հավի կրծքամսով աղցան