Աղցան հավի մսով. Շատ նուրբ համով, ախորժելի և հագեցնող նախուտեստ

Աղցան հավի մսով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան հավի մսով. Շատ նուրբ համով, ախորժելի և հագեցնող նախուտեստ, որից բառացիորեն չեք կշտանա: Բոլորը անպայման երկրորդ բաժին կխնդրեն:

Աղցանը ստացվում է անչափ քնքուշ և շատ համեղ:

Այնքան գոհացուցիչ է, որ հանգիստ կփոխարինի ձեր սեղանի շատ ուտեստների: Դա իսկապես կդառնա ձեր տոնական սեղանի զարդը:

Աղցան հավի մսով

Աղցան հավի մսով. Խոհարարության համար մեզ անհրաժեշտ է.

  • Հավի կրծքամիս 250 գ
  • Ձու 3-4 հատ
  • Գազար 1 հատ
  • 4 հատ վարունգ
  • Սալորաչիր 100 գ
  • Կանաչ ոլոռ
  • Մայոնեզ
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Աղ և պղպեղ
  • Կանաչի

Աղցան հավի մսով. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբում եփել հավի կրծքամիսը, ապա թողեք այն սառչի և կտրել մանր կտորներով: Ճզմեք սխտորը մամլիչով, խառնել մայոնեզին և այն լցնել խոհարարական տոպրակի մեջ:
  2. Հաջորդ քայլի համար վերցնել հարթ ափսե, մեջտեղում դնել մի բաժակ, իսկ դրա շուրջը տեղադրել բացվող օղակ:
  3. Սկսենք ձևավորել աղցանը: Առաջին շերտը հավի միսն է, մենք այն հարթեեցնում ենք և վրան նկարում մայոնեզի ցանց:
  4. Երկրորդ շերտը կլինի թթու վարունգը, որին նույնպես պետք է մայոնեզի ցանցով ծածկել, իսկ վարունգի վրա լցնել խոշոր քերիչով անցկացված գազար, կրկին անել մայոնեզի ցանց:
  5. Հաջորդ շերտի համար մանրացնել սալորաչրերը և տարածել այն գազարի վրա, լցնել մայոնեզն ու վերջին շերտը լցնել խոշոր քերած ձվերը: Ամբողջի վրա լցնել մայոնեզ:
  6. Այնուհետև բաժակը հանել կենտրոնից և հեռացնել ձևօղակը: Հիմա աղցանը պետք է դնել սառնարանի մեջ կես ժամվա ընթացքում` որ համերը միախառնվեն:

Աղցան հավի մսով

Աղցան ը հավի մսով պատրաստ է: Իրականում այս խոհարարական գլուխգործոցն այնքան համեղ է և գոհացուցիչ, որ պարզապես անհնար է բառերով փոխանցել համի ամբողջ գեղեցկությունը:

Տեսանյութ

Թարմ և նրբագեղ աղցան ների սիրահարներին առաջարկում ենք նաև այս չքնաղահամ նախուտեստի բաղադրատոմսը

Արտակարգ Համեղ, Արագ և Հյութեղ Աղցան Բրոկոլիով և Ծաղկակաղամբով

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք