Աղցան հավի մսով. Շատ նուրբ համով, ախորժելի և հագեցնող նախուտեստ, որից բառացիորեն չեք կշտանա: Բոլորը անպայման երկրորդ բաժին կխնդրեն:
Աղցանը ստացվում է անչափ քնքուշ և շատ համեղ:
Այնքան գոհացուցիչ է, որ հանգիստ կփոխարինի ձեր սեղանի շատ ուտեստների: Դա իսկապես կդառնա ձեր տոնական սեղանի զարդը:
Содержание
Աղցան հավի մսով. Խոհարարության համար մեզ անհրաժեշտ է.
- Հավի կրծքամիս 250 գ
- Ձու 3-4 հատ
- Գազար 1 հատ
- 4 հատ վարունգ
- Սալորաչիր 100 գ
- Կանաչ ոլոռ
- Մայոնեզ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Աղ և պղպեղ
- Կանաչի
Աղցան հավի մսով. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբում եփել հավի կրծքամիսը, ապա թողեք այն սառչի և կտրել մանր կտորներով: Ճզմեք սխտորը մամլիչով, խառնել մայոնեզին և այն լցնել խոհարարական տոպրակի մեջ:
- Հաջորդ քայլի համար վերցնել հարթ ափսե, մեջտեղում դնել մի բաժակ, իսկ դրա շուրջը տեղադրել բացվող օղակ:
- Սկսենք ձևավորել աղցանը: Առաջին շերտը հավի միսն է, մենք այն հարթեեցնում ենք և վրան նկարում մայոնեզի ցանց:
- Երկրորդ շերտը կլինի թթու վարունգը, որին նույնպես պետք է մայոնեզի ցանցով ծածկել, իսկ վարունգի վրա լցնել խոշոր քերիչով անցկացված գազար, կրկին անել մայոնեզի ցանց:
- Հաջորդ շերտի համար մանրացնել սալորաչրերը և տարածել այն գազարի վրա, լցնել մայոնեզն ու վերջին շերտը լցնել խոշոր քերած ձվերը: Ամբողջի վրա լցնել մայոնեզ:
- Այնուհետև բաժակը հանել կենտրոնից և հեռացնել ձևօղակը: Հիմա աղցանը պետք է դնել սառնարանի մեջ կես ժամվա ընթացքում` որ համերը միախառնվեն:
Աղցան ը հավի մսով պատրաստ է: Իրականում այս խոհարարական գլուխգործոցն այնքան համեղ է և գոհացուցիչ, որ պարզապես անհնար է բառերով փոխանցել համի ամբողջ գեղեցկությունը:
Տեսանյութ
Թարմ և նրբագեղ աղցան ների սիրահարներին առաջարկում ենք նաև այս չքնաղահամ նախուտեստի բաղադրատոմսը
Արտակարգ Համեղ, Արագ և Հյութեղ Աղցան Բրոկոլիով և Ծաղկակաղամբով
Բարի ախորժակ: