Աղցան Ոսկե գեղմ. Նրբահամ աղցան հաճելի հավաքույթների համար

Ոսկե գեղմ  ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան Ոսկե գեղմ. Նրբահամ աղցան հաճելի հավաքույթների համար

Ընթրիք պատրաստելիս ես հանկարծ նկատեցի, որ վաղուց իմ սեղանին նոր աղցաններ չեն հայտնվել: Գարնան գալուն պես կանաչ ու թարմ բանջարեղեն եք ուզում, իսկ ավելի հագեցնող նախուտեստները մղվում են երկրորդ պլան: Այսպիսով, ես թերթեցի իմ խոհարարական գրառումները և հայտնաբերեցի «Ոսկե գեղմ» գեղեցիկ անունով մսով աղցանի բաղադրատոմսը:

Ես սառնարանում ունեի այն ամենը, ինչ ինձ անհրաժեշտ էր, այնպես որ ինչու չփորձել: Ցանկացած միս հարմար կլինի, այս անգամ ես հնդկահավի միս վերցրի: Աղցանը կարող եք համեմել սովորական մայոնեզով կամ հունական յոգուրտով: Ստացվեց ուղղակի հիանալի համեղություն: Հուսով եմ ՝ դուք նույնպես կվայելեք այն:

Աղցան Ոսկե գեղմ

Աղցան Ոսկե գեղմ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հնդկահավ 500 գ
  • Կոշտ պանիր 150 գ
  • Գազար 200 գ
  • Մարինացված վարունգ 150 գ
  • Մարինացված սունկ 200 գ
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ
  • Աղ `ըստ ճաշակի
  • Դափնու տերև` ըստ ճաշակի

Ոսկե գեղմ 

Ոսկե գեղմ 

Աղցան Ոսկե գեղմ. Պատրաստման եղանակը

  1. Գազարները խաշել և քերել դրանք մանր և միջին քերիչով: Կամ կարող եք տապակել քերած հում գազարը տապակի մեջ:
  2. Մսի վրա եռացրած ջուր լցնել (այդպես ավելի հյութեղ և համեղ կլինի), ավելացնել աղ և դափնու տերև: Եփել հնդկահավը մինչև փափկի (30-40 րոպե): Սառեցնել և կտրել միջին չափի խորանարդիկներով:
  3. Կտրել սունկը շերտերով, իսկ վարունգը՝ խորանարդիկներով: Պանիրը անցկացնել խոշոր քերիչով:
  4. Խառնել պատրաստված մթերքները, ճզմել սխտորը և լցոնել աղցանը մայոնեզով, լավ խառնել:
  5. Նախուտեստը տեղափոխել աղցանի ամանի մեջ և թեթև խառնել:
  6. Հարթ ափսեի վրա դնել հազարի տերևներ, իսկ աղցանը լցնել կենտրոնում ՝ նրբորեն ձևավորելով ուտեստը:

Եթե ​​տոնական սեղանին եք մատուցում մսով աղցանն, այն կարելի է ավելի գեղեցիկ զարդարել:

Ոսկե գեղմ 

Ոսկե գեղմ 

Աղցան Ոսկե գեղմը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի կրծքամսով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք