Աղցան ռուլետ Միմոզա. Սա հին բաղադրատոմս է, որ տարիներով փորձվել է: Աղցանը համեղ է ու շատ հյութեղ: Միայն թե ես որոշեցի բարելավել բաղադրատոմսը, նորույթ ներմուծել:
Եվ այսպես, ողջունեք՝ Միմոզա աղցանի ռուլետը:
Այս պայծառ ու գունագեղ ուտեստը իսկական սեղանի զարդարանք է: Ռուլետն իր համով չի տարբերվում իր հայտնի բնօրինակից: Բայց նախուտեստի համատեքստում շատ ավելի կոմպակտ և հետաքրքիր է: Պատրաստեք, չեք փոշմանի:
Содержание
Աղցան ռուլետ Միմոզա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սարդիններ յուղի մեջ 240 գ
- Ձու 7 հատ
- Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
- Կոշտ պանիր 100 գ
- Կարագ 50 գ
- Կանաչ սոխ 30 գ
- Գազար 0,5 հատ
- Կարտոֆիլ 3 հատ
Աղցան ռուլետ Միմոզա. Պատրաստման եղանակը
- Նախ պատրաստենք մթերքները: Պինդ խաշել ձվերը և չկճպած կարտոֆիլը խաշել, մինչև պատրաստ լինի: Ձվերը սառեցնել և մաքրել կեղևից: Դեղնուցներն առանձնացնել սպիտակուցներից: Քերել դրանք առանձին առանձին՝ քերիչով:
- Կարտոֆիլը նույն կերպ մանրացնել: Պատառաքաղով տրորել առանց ոսկորների պահածոյացված ձուկ: Կտրեք կանաչ սոխը օղակներիով, կարող եք ավելացնել մաղադանոս կամ սամիթ:
- Տախտակը ծածկել սննդային թաղանթով: Դնել աղցանի առաջին շերտը` դեղնուց և մայոնեզի ցանց: Այժմ քերել սառեցված կարագը առաջին շերտի վրա՝ մանր քերիչով:
- Այնուհետև հաջորդ շերտը կոշտ կամ հալված պանիրն է (ըստ ճաշակի), որ պետք է քերել մանր քերիչով: Քերած ձվի սպիտակուցը շաղ տալ այս շերտի վրա, ապա կարտոֆիլը լցնել: Ծածկել յուրաքանչյուր շերտը մայոնեզի նուրբ ցանցով, բացի կարագի շերտից: Դրա վրա` կանաչիները: Ամենավերջին շերտը ձուկն է: Դնել շերտերն այնպես, որ յուրաքանչյուր հաջորդը փոքր լինի նախորդից:
- Այժմ հավաքել ամուր գլան: Կպչուն թաղանթի եզրերը մոտեցնել իրար, կապել և փաթաթել կոնֆետի նման: Ռուլետը դնել սառնարանում առնվազն մեկ ժամ: Լավ կլինի ողջ գիշեր թողնել:
Մատուցելուց առաջ հանել սառնարանից պատրաստի ռուլետը: Զգուշորեն հեռացնել թաղանթը և կտրել հավասար շերտերով: Զարդարել դրանք մայոնեզի կաթիլներով և սամիթի փոքր ճյուղերով: Մատուցել լայն սկուտեղի վրա: Հյուրերին դուր կգա դասական խորտիկի այս մեկնաբանությունը: Սպասեք ծափահարությունների:
Աղցան ռուլետ Միմոզան պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Համեղ ու գեղեցիկ աղցաններ