Աղցան ռուլետ. Ուտեստի մատուցման յուրահատուկ տարբերակ
Արտասովոր աղցանի մատուցումը կզարմացնի ձեր հյուրերին: Պատրաստելը հեշտ է, իսկ համն աննկարագրելի, սա ուղղակի հիանալի ուտեստ է: Աղցանի հետ կարելի է մատուցելիս ձեր սիրած սոուսը՝ համի նրբացման համար։
Այս աղցանի համար ավելի լավ է տնական մայոնեզ վերցնել, իսկ դոնդողը պատրաստել մսի արգանակի մեջ, կամ ինչպես այս դեպքում՝ քանի որ օգտագործում եմ պահածոյացված ոլոռ, օգտվել եմ պահածոյի հեղուկից: Աղցանն արժանի է ուշադրության, փորձեք:
Содержание
Աղցան ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ձու — 5 հատ
- Խոզապուխտ — 200 գրամ
- Խաշած կարտոֆիլ — 200-250 գրամ
- Եփած գազար — 200 գրամ (1 մեծ)
- Պահածոյացված կանաչ ոլոռ — 100 գրամ
- Ձիթապտուղ — 100 գրամ (կամ թթու վարունգ)
Դոնդողի սոուսի համար
- Մայոնեզ — 3-4 ճաշի գդալ (70 գրամ)
- Թթվասեր — 4 ճաշի գդալ (100 գ)
- Մանանեխ — 1 թեյի գդալ (եթե սերմեր են, ինչպես այս դեպքում, ապա 2 թեյի գդալ)
- Կանաչ ոլոռի պահածոյի հեղուկ — 150 մլ
- ժելատին — 15 — 20 գրամ
Աղցան ռուլետ. Պատրաստման եղանակը
- 150 մլ կանաչ ոլոռի հեղուկին ավելացնել ժելատին և խառնել:
- Պատրաստել 3 ճաշի գդալ սոուս՝ մայոնեզին ավելացնել 3 ճաշի գդալ թթվասեր, մանանեխի սերմեր: Խառնել և մի կողմ դնել:
- Ձիթապտուղները կտորներով մանրացնել: Կարտոֆիլը, խոզապուխտը և գազարը կտրել փոքր խորանարդներով:
- Երբ ժելատինն ուռչի, լուծելու համար տաքացնել այն ջրային բաղնիքում կամ միկրոալիքային վառարանում:
- Ժելատինը խառնել մայոնեզի սոուսի հետ: Պատրաստի սոուսը մի կողմ դնել և խառնել բոլոր մանրացված մթերքները, ավելացնել ոլոռը, ձիթապտուղը:
- Ամեն ինչ խառնել սոուսի հետ: Ձևամանը ծածկել սննդային թաղանթով, մեջը լցնել աղցանի կեսը: Դրանից հետո եփած ձվերը շարել մեջտեղում, վրան լցնել մնացած աղցանը:
- Դնել զով տեղում մի քանի ժամ:
Ահա այսպիսի յուրօրինակ ուտեստ: Նախուտեստը համեղ է, չեք փոշմանի այն պատրաստելու համար:
Աղցան ռուլետը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Հավի կրծքամսով աղցան