Աղցան Սպիտակ գիշեր. Թեթև, նրբահամ աղցան
Բացարձակապես նշանակություն չունի, դուք արհեստավարժ խոհարար եք, թե ոչ, ցանկացած առիթի ցանկանում եք օրիգինալ և համեղ ուտեստ մատուցել: Այս բաղադրատոմսը հաճախ պարունակում են թանկարժեք բաղադրիչներ կամ շատ բարդ են պատրաստելու համար:
Սեղանի համար կատարյալ ուտեստ որոնելու համար խորհուրդ ենք տալիս, «Սպիտակ գիշեր» աղցանի բաղադրատոմսը: Այն համատեղում է պատրաստման հեշտությունն ու մթերքների մատչելիությունը: Այսպիսով, եկեք պատրաստենք:
Содержание
Աղցան Սպիտակ գիշեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հորթի լեզու (միս) 300 գ
- Կարտոֆիլ 2 հատ
- Սոխ 2 հատ
- Գազար 1 հատ
- Մարինացված սունկ 200 գ
- Պանիր 250 գ
- Մայոնեզ 150 գ
- Թթվասեր 100 գ
- Արևածաղկի ձեթ 50 մլ
Աղցան Սպիտակ գիշեր. Պատրաստման եղանակը
- Կտրատել սոխը և տապակել թավայի մեջ արևածաղկի ձեթով, և քամել ավելորդ յուղը:
- Լեզուն եռացնել, կեղևը հեռացնել և կտրել փոքր կտորներով: Քերել հում գազարը, պանիրը և խաշած կարտոֆիլը, ապա մանր կտրատել մարինացված սունկը:
- Սոուսը պատրաստելու համար թթվասերը խառնել մայոնեզի հետ: Աղցանի համար նախատեսված խորը ափսեի մեջ բաղադրիչները շերտերով շարել հետևյալ կերպ՝
- Սկզբում լցնել սունկը, ապա սոխը, կարտոֆիլը, գազարը, միսը և վերջում ավելացնել քերած պանիրը: Յուրաքանչյուր շերտը, բացառությամբ ներքևի և վերևի, պատել սոուսով:
Ցանկության դեպքում, աղցանը կարելի է զարդարել կիտրոնով և կանաչիներով: Եթե հորթի լեզու չեք սիրում, ապա այն կարող եք փոխարինել ցանկացած այլ մսով: Պարզապես այդ դեպքում ավելի շատ սոուս քսեք այս շերտին, որպեսզի այն չոր չստացվի:
Աղցան Սպիտակ գիշերը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կարտոֆիլով աղցան