Աղցան Վարդերի փունջ. Այս աղցանը կդառնա ձեր տոնական սեղանի իսկական զարդը

Աղցան Վարդերի փունջ. ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան Վարդերի փունջ. Այս աղցանը կդառնա ձեր տոնական սեղանի իսկական զարդը: Այն շատ համեղ է, հագեցնող, անուշաբույր, ձեր բոլոր հյուրերը հիացած կլինեն դրանով:

Դա բացարձակապես բոլորին, առանց բացառության, դուր կգա, այնպես որ անպայման պատրաստեք և մատուցեք Աղցան Վարդերի փունջ:

Աղցան Վարդերի փունջ.

Աղցան Վարդերի փունջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սոխ 1 հատ
  • Ձու 3 հատ
  • Ծովատառեխի ֆիլե 200 գ
  • Մայոնեզ 200 գ
  • Կարտոֆիլ 3 հատ
  • 2 գազար
  • Ճակնդեղ 2 հատ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Մարինադ

  • Ջուր 100 մլ
  • Խնձորի քացախ 50 մլ
  • Աղ 0.5 թեյի գդալ
  • Պղպեղ 0.5 թեյի գդալ

Վարդեր զարդարելու համար

  • Ձու 1 հատ
  • Կաթ 120 գ
  • Ճակնդեղ 20 գ
  • Ալյուր 80 գ
  • Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
  • Աղ 0,4 թեյի գդալ

Նրբաբլիթի լցոնում

  • Ճակնդեղ 1 հատ
  • Կոշտ պանիր 50 գ
  • Մայոնեզ 1 ճաշի գդալ
  • Սխտոր 3 պճեղ
  • Աղ 0.5 թեյի գդալ

Աղցան Վարդերի փունջ.

Աղցան Վարդերի փունջ.Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբում սոխը կտրատել և լցնել խորը ամանի մեջ: Լցնել ջուրը, քացախը, աղը և պղպեղը` ըստ ճաշակի: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ և թող մարինացվի:
  2. Այժմ խոշոր քերիչով մանրացնել ձվերը, խաշած կարտոֆիլը, խաշած գազարը և խաշած ճակնդեղը:
  3. Ծովատառեխը պետք է կտրել փոքր խորանարդիկներով: Դնել բացվող օղակը մատուցման ափսեի վրա և սկսեք հավաքել աղցանը:
  4. Առաջին շերտով լցնել քերած խաշած կարտոֆիլը, վրան անել մայոնեզի ցանց, այնուհետև լցնել ծովատառեխը, դրա վրա մարինացված սոխը, պատրաստել մայոնեզի ցանց:
  5. Սոխի վրա լցնել քերած գազար, քսել մայոնեզ, ապա ձվերը քերել, կրկին մայոնեզով քսել: Վրան ավելացնել քերած ճակնդեղ, հավասարաչափ տարածել և քսել մայոնեզ: Աղցանի հիմքը դնել սառնարանում:
  6. Այժմ վերցրեք խորը աման, մեջը կոտրել ձվի մեջ, ավելացնել լցրեք խաշած ճակնդեղը և լավ հարել բլենդերով: Աղ անել, լցնել կաթ, բուսական յուղ և ավելացնել ալյուր:
  7. Խառնել ամեն ինչ մինչև հարթ զանգված ստացվի: Թավայի մեջ լցնել բուսական յուղ, լցնել խմորը և տապակել երեք նրբաբլիթ: Քերել պանիրն ու սխտորը մանր քերիչի վրա:
  8. Խառնել քերած ճակնդեղը, սխտորը և պանիրը, լցնել մայոնեզը և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել: Նրբաբլիթի վրա լցնել միջուկը և գլորել այն ռուլետի տեսքով:
  9. Պատրաստ ռուլետները կտրել փոքր կտորներով: Յուրաքանչյուր կտորը բացել գեղեցիկ վարդի նման: Վարդերը շարել աղցանի գագաթին, զարդարել կանաչիներով` ըստ ցանկության:

Աղցան Վարդերի փունջ.

Աղցան Վարդերի փունջը պատրաստ է: Շատ պայծառ, գեղեցիկ ու էլեգանտ նախուտեստ: Այն կդառնա ձեր տոնական սեղանի հիմնական զարդը, կուրախացնի ձեզ և ձեր հյուրերին

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ տոնական աղցաններ

Խնդրում ենք Գնահատեք