Աղցան Վիտամինկա. Առողջ սնունդ, որի կարիքը հիմա հատկապես շատ ունենք

ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան Վիտամինկա. Առողջ սնունդ, որի կարիքը հիմա հատկապես շատ ունենք

Եվ չնայած գարունը կարծես մոտենում է, ձմեռը դեռ հիշեցնում է իր մասին: Որպեսզի վիտամինների պակասի զոհ չդառնաք, հարկավոր է հոգ տանել ձեր առողջության մասին և հատուկ ուշադրություն դարձնել պատշաճ սնունդին:

Առաջարկում ենք «Վիտամինկա» բանջարեղենային աղցանի պարզ բաղադրատոմսով, որը պատրաստելու համար 10 րոպեից ավել չի պահանջվի: Այս ունիվերսալ ուտեստը ոչ միայն ձեզ կտրամադրի B, C, PP, E և K խմբերի անհրաժեշտ վիտամինների պաշար, այլ կհամապատասխանի բացարձակապես բոլորին, անկախ նրանից՝ դուք մսակեր եք, բուսակեր կամ խիստ ծոմ պահող մարդ:

Աղցան Վիտամինկա. Առողջ սնունդ, որի կարիքը հիմա հատկապես շատ ունենք

Աղցան Վիտամինկա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Պեկինյան կաղամբ 500 գ
  • Վարունգ 1 հատ
  • Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
  • Կարմիր սոխ 1 հատ
  • Գազար 1 հատ
  • Նեխուրի ցողուն 3 հատ
  • Կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ
  • Ձիթապտղի յուղ 4 ճաշի գդալ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Աղցան Վիտամինկա

Աղցան Վիտամինկա. Պատրաստման եղանակը

  1. Կաղամբը, վարունգը և բուլղարական պղպեղը կտրատել շերտերով, իսկ կարմիր սոխը կտրել կես օղակների:
  2. Գազարները քերել մանր քերիչով: Բոլոր բաղադրիչները խառնել աղցանի ամանի մեջ:
  3. Հեռացնել կոպիտ երկայնական մանրաթելերը նեխուրից և կտրատել այն:
  4. Ավելացնել մանրացված ներխուրն աղցանին և խառնել բոլոր բաղադրիչները: Աղցանին աղ և պղպեղ անել, համեմել կիտրոնի հյութով և ձիթապտղի յուղով:

Աղցան Վիտամինկա

Ճաշի կամ ընթրիքի համար ցանկացած կերակուրի հետ մատուցել աղցանը: Ձիթապտղի յուղի փոխարեն կարող եք օգտագործել մեկ այլ անուշաբույր յուղ՝ օրինակ կտավատի կամ քնջութի յուղ:

Աղցան Վիտամինկան պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պարզ և արագ վիտամիններ

Խնդրում ենք Գնահատեք