Աղցան Վիտամինկա. Առողջ սնունդ, որի կարիքը հիմա հատկապես շատ ունենք
Եվ չնայած գարունը կարծես մոտենում է, ձմեռը դեռ հիշեցնում է իր մասին: Որպեսզի վիտամինների պակասի զոհ չդառնաք, հարկավոր է հոգ տանել ձեր առողջության մասին և հատուկ ուշադրություն դարձնել պատշաճ սնունդին:
Առաջարկում ենք «Վիտամինկա» բանջարեղենային աղցանի պարզ բաղադրատոմսով, որը պատրաստելու համար 10 րոպեից ավել չի պահանջվի: Այս ունիվերսալ ուտեստը ոչ միայն ձեզ կտրամադրի B, C, PP, E և K խմբերի անհրաժեշտ վիտամինների պաշար, այլ կհամապատասխանի բացարձակապես բոլորին, անկախ նրանից՝ դուք մսակեր եք, բուսակեր կամ խիստ ծոմ պահող մարդ:
Աղցան Վիտամինկա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Պեկինյան կաղամբ 500 գ
- Վարունգ 1 հատ
- Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
- Կարմիր սոխ 1 հատ
- Գազար 1 հատ
- Նեխուրի ցողուն 3 հատ
- Կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ
- Ձիթապտղի յուղ 4 ճաշի գդալ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
Աղցան Վիտամինկա. Պատրաստման եղանակը
- Կաղամբը, վարունգը և բուլղարական պղպեղը կտրատել շերտերով, իսկ կարմիր սոխը կտրել կես օղակների:
- Գազարները քերել մանր քերիչով: Բոլոր բաղադրիչները խառնել աղցանի ամանի մեջ:
- Հեռացնել կոպիտ երկայնական մանրաթելերը նեխուրից և կտրատել այն:
- Ավելացնել մանրացված ներխուրն աղցանին և խառնել բոլոր բաղադրիչները: Աղցանին աղ և պղպեղ անել, համեմել կիտրոնի հյութով և ձիթապտղի յուղով:
Ճաշի կամ ընթրիքի համար ցանկացած կերակուրի հետ մատուցել աղցանը: Ձիթապտղի յուղի փոխարեն կարող եք օգտագործել մեկ այլ անուշաբույր յուղ՝ օրինակ կտավատի կամ քնջութի յուղ:
Աղցան Վիտամինկան պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պարզ և արագ վիտամիններ