Թեթև, ախորժելի և հետաքրքիր աղցան այն ամենից, ինչ դուք հաստատ ունեք ձեռքի տակ:
Աղցանի ամենակարևորը բաղադրիչը սալորաչիրն է, որը տալիս է անսովոր համ և տարբերվում բանջարեղենով այլ տարբերակներից:
Աղցան Փերի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Հավի կրծքամիս 1 հատ
_Թարմ վարունգ 2 հատ
_Ձու 5 հատ
_Սալորաչիր 200 գր
_Մայոնեզ, աղ, պղպեղ, կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
Աղցան Փերի. Պատրաստման եղանակը
_Շատ չոր սալորաչրի դեպքում, ավելի լավ է այն մի քանի րոպե թրջել տաք ջրով, չորացնել և կտրել կտորներով:
_Վարունգը կտրել խորանարդներով:
_Մանր կտրատել կանաչիները, կտրատել խաշած ձվերը՝ ցանկացած ձևով:
_Խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել մայոնեզով, անհրաժեշտության դեպքում աղ և պղպեղ անել:
Աղցանը պատրաստ է, մատուցեք սեղանին:
Ուտեստը հարուստ համ ունի, չնայած բաղադրության քիչ քանակությամբ մթերքներին:
Բարի ախորժակ: