Աղցան Քնքշություն. Աղցանը լիովին համապատասխանում է իր անվանմանը: Այս աղցանը հիանալի տեսք կունենա ձեր սեղանի վրա և կդառնա դրա իրական զարդը:
Այն շատ համեղ և քնքուշ է և յուրօրինակ է իր կազմով: Ձեր հյուրերը երբեք չեն ճաշակել նման աղցան: Պատրաստեք և համոզվեք:
Содержание
Աղցան Քնքշություն. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Եփած տավարի միս 300 գ
- Թթու վարունգ 3-4 հատ
- Ձու 5 հատ
- Պահածոյացված լոբի 300 գ
- Գազար 2 հատ
- Լոլիկ 2 հատ
- Կանաչներ
Սոուս
- Մայոնեզ 200 գ
- Կրեմ պանիր 200 գ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ
- Կանաչ սոխ
- Աղ
- Պղպեղ
Աղցան Քնքշություն. Պատրաստման եղանակը
- Նախ, պատրաստենք սոուսը, դրա համար խորը ամանի մեջ լցնել սերուցքային պանիր, մայոնեզ, ավելացնել կիտրոնի հյութ, աղացած պղպեղ և աղ` ըստ ճաշակի: Ամանի մեջ լցնել նաև ճզմած սխտոր և մանր կտրատած կանաչ սոխ: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
- Այժմ խաշած գազարները քերել խոշոր քերիչով, իսկ պինդ խաշած ձվերը քերել առանձին ամանի մեջ: Թթու վարունգը կտրատել բարակ շերտերով:
- Աղցան շերտավոր պետք է լինի, այնպես որ յուրաքանչյուր նախապատրաստված բաղադրիչ լցվում է առանձին ամանի մեջ:
- Այժմ խաշած տավարի միսը կտրել փոքր խորանարդիկներով: Կտրել լոլիկը կիսով չափ, հանեք պոչի մասը և կտրել շերտերը 3-4 մմ:
- Մենք սկսում ենք աղցան հավաքել, մատուցման ամանի վրա դնել բացվող օղակ, առաջին շերտով դնել մանրացված տավարի միսը, վրան մի փոքր սոուս դնել:
- Քերած ձվերը տարածել երկրորդ շերտով, նորից քսել սոուս: Հետո գալիս է գազարի մի շերտ, որը նույնպես քսվում է սոուսով: Գազարի շերտի վրա դնել վարունգի շերտ, կրկին վրան քսելով սոուսը:
- Լցնել պահածոյացված լոբին որպես վերջին շերտ, ծածկել այն ամբողջությամբ մնացած սոուսով: Զարդարել աղցանը կտրատած լոլիկի կտորներով:
- Լցնել կտրատած թարմ կանաչիներ աղցանի կենտրոնում:
- Դնել աղցանը սառնարանում առնվազն 1 ժամ, այնուհետև հանել և հեռացնել բացվող օղակը:
Աղցան Քնքշությունը պատրաստ է: Յուրօրինակ սոուսի շնորհիվ աղցանը ստացվում է շատ հյութեղ և համով:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Համեղ աղցան հորթի մսով