Աղցան Ֆրանսիական համբույր. Ամենառոմանտիկ համով նախուտեստը

Աղցան ֆրանսիական համբույր ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան Ֆրանսիական համբույր. Ամենառոմանտիկ համով նախուտեստը

Միգուցե դուք երբեք չեք եղել Ֆրանսիայում, բայց, հավանաբար, գիտեք, որ սա ամենառոմանտիկ երկրներից մեկն է: Ֆրանսիացիները հիանալի գուրմաններ են, իսկ ֆրանսիական խոհանոցը դժվար թե կարելի է սովորական անվանել: Հետևաբար, Ֆրանսիական համբույր աղցանը հմայում է ոչ միայն անունով, այլ նաև համով:

Նախուտեստը շատ թեթև և քնքուշ է: Մթերքների հիանալի համադրությունը և հաճելի համը ձեզ կպարգևեն անմոռանալի զգացումներ, ինչպես իրական համբույրը: Ֆրանսիական աղցանն արժանի է ձեր ուշադրությանը:

Աղցան ֆրանսիական համբույր

Աղցան ֆրանսիական համբույր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Տավարի փափկամիս 300 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Լոլիկ 3 հատ
  • Պինդ պանիր 200 գ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Շաքարավազ 1 թեյի գդալ
  • Քացախ 1 ճաշի գդալ
  • Ջուր 200 մլ
  • Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
  • Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Աղցան ֆրանսիական համբույր

Աղցան ֆրանսիական համբույր. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրել փափկամիսը շերտերով և տապակել 7-8 րոպե ուժեղ կրակի վրա արևածաղկի ձեթով:
  2. Մսին ավելացնել աղ և պղպեղ և տապակել մի քանի րոպե: Հեռացնել ավելորդ յուղը թղթե սրբիչներով:
  3. Կտրել սոխը խորանարդներով, ամանի մեջ խառնել 0.5 թեյի գդալ աղ, շաքար և քացախ: Այս խառնուրդի վրա լցնել եռացրած ջուրը և թողնել, որ սառչի:
  4. Մի փոքր պանիր թողնել վրան ցանելու համար, իսկ մնացածը լոլիկի հետ միասին կտրատել խորանարդաձև:
  5.  Քամել հեղուկը սոխից, խառնել բոլոր բաղադրիչները և համեմել մայոնեզով: Լցնել ափսեի մեջ և վրան շաղ տալ մանր քերած պանիր:

Աղցան ֆրանսիական համբույր

Մսային աղցանը կարելի է պատրաստել խոզի կամ հավի մսով: Անպայման սոխը մարինացրեք, այդպես համն ավելի յուրահատուկ է ստացվում:

Աղցան ֆրանսիական համբույր. պատրաստեք և վայելեք:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բրոկոլիով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք