Աղցան Ֆրանսիական համբույր. Ամենառոմանտիկ համով նախուտեստը
Միգուցե դուք երբեք չեք եղել Ֆրանսիայում, բայց, հավանաբար, գիտեք, որ սա ամենառոմանտիկ երկրներից մեկն է: Ֆրանսիացիները հիանալի գուրմաններ են, իսկ ֆրանսիական խոհանոցը դժվար թե կարելի է սովորական անվանել: Հետևաբար, Ֆրանսիական համբույր աղցանը հմայում է ոչ միայն անունով, այլ նաև համով:
Նախուտեստը շատ թեթև և քնքուշ է: Մթերքների հիանալի համադրությունը և հաճելի համը ձեզ կպարգևեն անմոռանալի զգացումներ, ինչպես իրական համբույրը: Ֆրանսիական աղցանն արժանի է ձեր ուշադրությանը:
Содержание
Աղցան ֆրանսիական համբույր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Տավարի փափկամիս 300 գ
- Սոխ 1 հատ
- Լոլիկ 3 հատ
- Պինդ պանիր 200 գ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Շաքարավազ 1 թեյի գդալ
- Քացախ 1 ճաշի գդալ
- Ջուր 200 մլ
- Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
- Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
Աղցան ֆրանսիական համբույր. Պատրաստման եղանակը
- Կտրել փափկամիսը շերտերով և տապակել 7-8 րոպե ուժեղ կրակի վրա արևածաղկի ձեթով:
- Մսին ավելացնել աղ և պղպեղ և տապակել մի քանի րոպե: Հեռացնել ավելորդ յուղը թղթե սրբիչներով:
- Կտրել սոխը խորանարդներով, ամանի մեջ խառնել 0.5 թեյի գդալ աղ, շաքար և քացախ: Այս խառնուրդի վրա լցնել եռացրած ջուրը և թողնել, որ սառչի:
- Մի փոքր պանիր թողնել վրան ցանելու համար, իսկ մնացածը լոլիկի հետ միասին կտրատել խորանարդաձև:
- Քամել հեղուկը սոխից, խառնել բոլոր բաղադրիչները և համեմել մայոնեզով: Լցնել ափսեի մեջ և վրան շաղ տալ մանր քերած պանիր:
Մսային աղցանը կարելի է պատրաստել խոզի կամ հավի մսով: Անպայման սոխը մարինացրեք, այդպես համն ավելի յուրահատուկ է ստացվում:
Աղցան ֆրանսիական համբույր. պատրաստեք և վայելեք:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Բրոկոլիով աղցան