Ամառային աղցան ձմեռվա համար. Նույնիսկ ձմռանը թարմության բույրը կզգաք

Ամառային աղցան ձմեռվա համար. ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ամառային աղցան ձմեռվա համար. Նույնիսկ ձմռանը թարմության բույրը կզգաք:

Ես ուզում եմ առաջարկել իմ սիրած ամառային աղցանը ձմռան համար: Բոլոր բանջարեղենները մնում են համեղ և հյութալի ՝ պահպանելով իրենց բնական համը: Ես չեմ պատկերացնում իմ պահածոների շարքն առանց այս աղցանի, այն նման չէ բոլորին, և նույնիսկ ձմռանը թարմ բույր ունի:

Ամառային աղցան ձմեռվա համար.

Ամառային աղցան ձմեռվա համար. Բաղադրությունը 1 լիտր բանկայի համար

  • սամիթ և մաղադանոս  3-4 ճյուղ
  • 1 սոխ
  • 1 պճեղ սխտոր;
  • 1 բուլղարական պղպեղ
  • լոլիկ (պինդ մսոտ)
  • վարունգ
  • 2 դափնու տերևներ
  • 2 ոլոռ համեմունք
  • մեխակ կարելի է ավելացնել համտեսել:

Մարինադ 1 լիտր ջրի դիմաց.

  • 125 գրամ շաքար
  • 1,5 ճաշի գդալ աղեր
  • քացախ 9% — 75 գրամ

 

Ամառային աղցան ձմեռվա համար.Ամառային աղցան ձմեռվա համար. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Պղպեղ (ցանկալի է դեղին), մաքրել սերմերը և կտրատել օղակներով: Կտրեք լոլիկը կտորներով, վարունգները` օղակներով: Կտրել սոխը կես օղակներով:
  2. Ստերիլիզացված բանկայի ներքևում դնել կանաչի, սոխ, կտրատած սխտոր, պղպեղ, վարունգ և լոլիկ:
  3. Դուք կարող եք պղպեղ դնել ներքևում, իսկ հետո սոխը՝ սա էական չէ:
  4. Բանկայի մեջ նաև ավելացնել համեմունք, դափնու տերև և մեխակ:
  5. Պատրաստել մարինադ. Ավելացնել ջուր և աղ, շաքար: Եռալիս` լցնել քացախը:
  6. Լցնել մարինադը բանջարեղենով բանկայի մեջ և ծածկել կափարիչներով:
  7. Բանկաները տաք ջրով կաթսայի մեջ շարել այնպես, որ որպեսզի թավայի ջուրը հասնի մինչև «բանկաների ուսերին» և 7 րոպե ստերիլիզացնել լիտրանոց բանկաները:
  8. Այնուհետև զգուշորեն հանել բանկաները և ամուր փակել կափարիչները:
  9. Շրջել և անմիջապես փաթաթել վերմակով, մինչև ամբողջովին սառչեն:
  10. Պահել արդեն սառած բանկաները մառանում, կամ սառը պահոցում:
  11. Ձմռանը մարինադը քամել, բանջարեղենը լցնել աղցանի ամանի մեջ, վրան լցնել բուսական յուղ և թարմ ամառային աղցան կունենաք:

Ամառային աղցան ձմեռվա համար.

Ամառային աղցանը ձմեռվա համար պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք