Այսօր մենք կպատրաստենք ամենահամեղ աջիկան հեշտ բաղադրատոմսով: Եթե չեք հավատում, ապա անպայման եփեք այն և համոզվեք)
Աջիկան իսկապես ստացվում է այն, ինչ քեզ պետք է, ինչպես ասում են ամեն ինչ տեղն է՝ և կծվությունը, և համն այնքան հարուստ են:
Եվ այո, դրա հետ ամեն ինչ կարող եք ուտել:
Ամենահամեղ աջիկան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_300 մլ բուսական յուղ
_5 կգ կարմիր բուլղարական պղպեղ
_3 կգ լոլիկ
_1,5 կգ սոխ
_300 գր սխտոր 4-5 հատ
_100 գր կծու պղպեղ (3 հատ)
_150 գրամ սամիթ
_200 գ շաքար
_3 ճաշի գդալ աղ
Ամենահամեղ աջիկան. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Մաքրել և պատրաստել բոլոր բանջարեղենները:
_Սկզբում սխտորը մանրացնել մսաղացով, այնուհետև առանձին աղալ կծու պղպեղը, հետո, առանձին կարմիր բուլղարական պղպեղը: Պետք է հաջորդիվ աղալ լոլիկ, իսկ վերջում`սոխը:
_Այժմ վերցնել խորը կաթսա, մեջը լցնել բուսական յուղ, տաքացրեք այն: Ավելացնել սոխը, մի քանի րոպե եփել արևածաղկի ձեթի մեջ, ապա ավելացնել կծու պղպեղը:
_Այժմ ավելացնել կարմիր պղպեղը և խառնուրդը հասցնել եռման:
_Ավելացնել լոլիկը և եփել 10 րոպե՝ եռալուց հետո:
_Դրանից հետո անհրաժեշտ է աղ անել, ավելացնել շաքարավազ և սխտոր:
_Եփել 20 րոպե միջին ջերմության վրա: Ավելացնել կանաչիները և թողնել եփվի ևս 10 րոպե:
_Տաք աջիկան լցնել մաքուր, չոր, նախապես մանրէազերծված բանկաների մեջ:
_Փակել կափարիչներով, շրջել գլխիվայր և թողեք սառչի:
Այնուհետև դասավորեք բանկաները պահեստավորման համար: Դուք կարող եք պահել բնակարանում:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Կարմիր պղպեղ պատրաստելու բաղադրատոմս