Ամենահամեղ աջիկան. Այս բաղադրատոմսով պատրաստում եմ ավելի քան 10 տարի 

Պահածոներ

Այսօր մենք կպատրաստենք ամենահամեղ աջիկան հեշտ բաղադրատոմսով: Եթե ​​չեք հավատում, ապա անպայման եփեք այն և համոզվեք)

Աջիկան իսկապես ստացվում է այն, ինչ քեզ պետք է, ինչպես ասում են ամեն ինչ տեղն է՝ և կծվությունը, և համն այնքան հարուստ են:

Եվ այո, դրա հետ ամեն ինչ կարող եք ուտել:

ամենահամեղ աջիկան

Ամենահամեղ աջիկան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_300 մլ բուսական յուղ

_5 կգ կարմիր բուլղարական պղպեղ

_3 կգ լոլիկ

_1,5 կգ սոխ

_300 գր սխտոր 4-5 հատ

_100 գր կծու պղպեղ (3 հատ)

_150 գրամ սամիթ

_200 գ շաքար

_3 ճաշի գդալ աղ

ամենահամեղ աջիկան

Ամենահամեղ աջիկան. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Մաքրել և պատրաստել բոլոր բանջարեղենները:

_Սկզբում սխտորը մանրացնել մսաղացով, այնուհետև առանձին աղալ կծու պղպեղը, հետո, առանձին կարմիր բուլղարական պղպեղը: Պետք է հաջորդիվ աղալ լոլիկ, իսկ վերջում`սոխը:

_Այժմ վերցնել խորը կաթսա, մեջը լցնել բուսական յուղ, տաքացրեք այն: Ավելացնել սոխը, մի քանի րոպե եփել արևածաղկի ձեթի մեջ, ապա ավելացնել կծու պղպեղը:

_Այժմ ավելացնել կարմիր պղպեղը և խառնուրդը հասցնել եռման:

_Ավելացնել լոլիկը և եփել 10 րոպե՝ եռալուց հետո:

_Դրանից հետո անհրաժեշտ է աղ անել, ավելացնել շաքարավազ և սխտոր:

_Եփել 20 րոպե միջին ջերմության վրա: Ավելացնել կանաչիները և թողնել եփվի ևս 10 րոպե:

_Տաք աջիկան լցնել մաքուր, չոր, նախապես մանրէազերծված բանկաների մեջ:

_Փակել կափարիչներով, շրջել գլխիվայր և թողեք սառչի:

Ամենահամեղ աջիկան. Այս բաղադրատոմսով պատրաստում եմ ավելի քան 10 տարի 

Այնուհետև դասավորեք բանկաները պահեստավորման համար: Դուք կարող եք պահել բնակարանում:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կարմիր պղպեղ պատրաստելու բաղադրատոմս

Խնդրում ենք Գնահատեք