Դուք կարող եք այս Ամենօրյա աղցանը պատրաստել տոնակատարության համար, ապա այս բաղադրատոմսը կատարյալ է։ Դրա առավելությունը պատրաստման արագության մեջ է։
Դուք բառացիորեն կծախսեք ձեր ժամանակից ընդամենը 5 րոպե և նվազագույն ջանքեր: Աղցանի նոր բաժին կարելի է կտրատել հենց խնջույքի ժամանակ, եթե հանկարծ առաջին բաժինը վերջանա։
Ամենօրյա աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Երշիկ 150 գր
_Մայոնեզ 1 ճաշի գդալ
_Թթու սունկ 150 գր
_Թթվասեր 1 ճաշի գդալ
_Լոլիկ 1 հատ
_Սամիթ մի փունջ
_Ձու 4 հատ
_Կանաչ սոխ մի փունջ
_Աղ մի պտղունց
Ամենօրյա աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Նախ պետք է պինդ խաշել ձվերը։
_Երշիկը մանր խորանարդիկներով կտրատել, այն կարելի է փոխարինել խաշած մսով կամ խոզապուխտով։
_Լոլիկը կտրատել շերտերով և մաքրել միջուկից, միայն լոլիկի պտղամիսն է պետք։
_Սամիթը և կանաչ սոխը մանր կտրատել:
_Սունկը պետք է կտրել փոքր շերտերով, եթե սունկը մանր է, բավական է կիսել մեջտեղից։
_Ձվերը մաքրել և փշրել։
_Բոլոր բաղադրիչները խառնել մեկ տարայի մեջ, ավելացնել մայոնեզն ու թթվասերը, համեմել աղով և խառնել։
Ստացվում է պարզ ու համեղ աղցան։ Դուք կարող եք դրան ավելացնել ավելի շատ բաղադրիչներ կամ համեմունքներ ընդհանուր սոուսին:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տոնական շքեղ աղցան