Աչուչուկ ձմռան համար. Համեղ լոլիկ ունեցեք ամբողջ տարվա ընթացքում

Աչուչուկ ձմռան համար Պահածոներ

Աչուչուկ ձմռան համար. Համեղ լոլիկ ունեցեք ամբողջ տարվա ընթացքում

Այս պահածոն շատ պարզ է և արագ, պատրաստման համար անգամ աղ, յուղ կամ քացախ չի պահանջվում: Իսկ ձմռանը ես միշտ հյուրերին զարմացնում եմ թարմ լոլիկի աղցանով: Ես բացում եմ բանկան, ավելացնում սոխը, աղը, կանաչիները և պղպեղը՝ կտրատած կես օղակներով և մատուցել սեղանին:

Լոլիկի այս պահածոն շատ հարմար է աղցանների, փլավի կամ մսով ուտեստների համար:

Ես անմիջապես կանդրադառնամ որոշ կետերի, որպեսզի պատրաստման հետ կապված խնդիրներ չառաջանան:

Աչուչուկ ձմռան համար

Աչուչուկ ձմռան համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • լոլիկ
  • մաքուր մանրէազերծված բանկաներ

Աչուչուկ ձմռան համար

Աչուչուկ ձմռան համար. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Կտրեք լոլիկը, ինչպես ցանկանում եք, կարող եք պարզապես կտրել կտորներով, ինչպես աղցանի համար:
  2. Մանր կտրատած լոլիկը լցնել կաթսայի մեջ, ծածկել, թող եռա, և եռալուն պես լցնել մաքուր, ստերիլիզացված բանկաների մեջ և փակել:
  3. Եռալուց առաջ լոլիկը պետք է խառնվի, բայց ոչ ֆանատիկորեն, պարզապես նրբորեն փայտե գդալով եզրերից դեպի կենտրոն:
  4. Անպայման մանրէազերծեք բանկաները, եռացնել կափարիչները:
  5. Լցնել լոլիկը բանկայի մեջ բավականաչափ սերտորեն` դատարկությունից խուսափելու համար:
  6. Կափարիչները ամուր փակել, փաթեթավորել և թող սառչի:

Այս լոլիկները կարող եք պահել նկուղում կամ սառը պահոցում:

Աչուչուկ ձմռան համար

Իսկ ինչ անել նման կերպ փակած լոլիկի հետ ձմռանը, արդեն գիտեք: Հուսով եմ ձեզ նույնպես դուր կգա աչուչուկը, ինչպես իմ ընտանիքին:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ սոուս

Խնդրում ենք Գնահատեք