Աչուչուկ ձմռան համար. Համեղ լոլիկ ունեցեք ամբողջ տարվա ընթացքում
Այս պահածոն շատ պարզ է և արագ, պատրաստման համար անգամ աղ, յուղ կամ քացախ չի պահանջվում: Իսկ ձմռանը ես միշտ հյուրերին զարմացնում եմ թարմ լոլիկի աղցանով: Ես բացում եմ բանկան, ավելացնում սոխը, աղը, կանաչիները և պղպեղը՝ կտրատած կես օղակներով և մատուցել սեղանին:
Լոլիկի այս պահածոն շատ հարմար է աղցանների, փլավի կամ մսով ուտեստների համար:
Ես անմիջապես կանդրադառնամ որոշ կետերի, որպեսզի պատրաստման հետ կապված խնդիրներ չառաջանան:
Содержание
Աչուչուկ ձմռան համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- լոլիկ
- մաքուր մանրէազերծված բանկաներ
Աչուչուկ ձմռան համար. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Կտրեք լոլիկը, ինչպես ցանկանում եք, կարող եք պարզապես կտրել կտորներով, ինչպես աղցանի համար:
- Մանր կտրատած լոլիկը լցնել կաթսայի մեջ, ծածկել, թող եռա, և եռալուն պես լցնել մաքուր, ստերիլիզացված բանկաների մեջ և փակել:
- Եռալուց առաջ լոլիկը պետք է խառնվի, բայց ոչ ֆանատիկորեն, պարզապես նրբորեն փայտե գդալով եզրերից դեպի կենտրոն:
- Անպայման մանրէազերծեք բանկաները, եռացնել կափարիչները:
- Լցնել լոլիկը բանկայի մեջ բավականաչափ սերտորեն` դատարկությունից խուսափելու համար:
- Կափարիչները ամուր փակել, փաթեթավորել և թող սառչի:
Այս լոլիկները կարող եք պահել նկուղում կամ սառը պահոցում:
Իսկ ինչ անել նման կերպ փակած լոլիկի հետ ձմռանը, արդեն գիտեք: Հուսով եմ ձեզ նույնպես դուր կգա աչուչուկը, ինչպես իմ ընտանիքին:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ սոուս