Աչչիկ ձմռան համար. Անիրատեսականորեն համեղ, կծու և անուշաբույր աջիկայի բաղադրատոմս: Այն կարելի է պատրաստել արագ և հեշտությամբ:
Արդյունքում ստացվում է բուրավետ, կծու համեմունք, որը լավ է համակցվում ցանկացած ուտեստի հետ: Աջիկան սիրում են բոլորը, և յուրաքանչյուրն իր կողմից այս պահածոյի բաղադրության մեջ փոփոխություններ է ավելացնում, Այնպես որ, եկեք ծանոթանանք այս համեղ տարբերակի հետ:
Содержание
Աչչիկ ձմռան համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Լոլիկ 2 կգ
- Բուլղարական կարմիր պղպեղ 600 գ
- Կծու պղպեղ 300 գ
- Սխտոր 200 գ
- Համեմ կամ մաղադանոս 40 գ
- Բուսական յուղ 50 մլ
- Աղ 1 ճաշի գդալ
Աչչիկ ձմռան համար. Պատրաստման եղանակը
- Նախ, սկսենք նրանից, որ կծու պղպեղը մաքրենք սերմերից, և այն անցկացնել մսաղացով: Մսաղացով անցկացնել նախապես մաքրված կարմիր պղպեղը և լոլիկը:
- Դրանից հետո ավելացնել աղ, խառնել և դնել կրակի վրա: Մաղը դնել եփվող աջիկայի վրա, մի փոքր սեղմել և շերեփով հավաքել ավելորդ հեղուկը:
- Եռալուն պես ավելացնել մանր կտրատած կծու պղպեղը, մամլիչով անցած սխտորը:
- Խառնել և ավելացնել մանր կտրատած կանաչիներ, լցնել բուսական յուղը: Խառնել և եփել եռալու պահից 1 րոպե, ապա հեռացնել կրակից:
- Անմիջապես, շատ տաք աջիկան լցնել նախապես ստերիլացված բանկաների մեջ, փակել ստերիլիզացված կափարիչներով: Շրջել բանկաները գլխիվայր, փաթաթել սրբիչով, թողնել, որ դրանք ամբողջովին սառչեն:
Ստացվում է այնքան համեղ սոուս, որ մատները հետը կուտեք, կծու ուտեստների սիրահարների համար այս բաղադրատոմսը իսկական գտածո է:
Աչչիկը ձմռան համար պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: