Աջիկա դդմիկով. Միանգամից պահածոյի մեծ խմբաքանակ արեք, չեք փոշմանի

Աջիկա դդմիկով Պահածոներ

Աջիկա դդմիկով. Միանգամից պահածոյի մեծ խմբաքանակ արեք, չեք փոշմանի

Այսօր մենք առաջարկում ենք առողջ ու համեղ պահածո պատրաստել ձմռան համար: Այս բաղադրատոմսը հանդիպեց կայքերից մեկում և շատ շնորհակալ եմ հեղինակին:

Ստացվում է համեղ աջիկա, որը հաճելիորեն համադրվում է կարտոֆիլի, մսի, մակարոնեղենի հետ: Վստահորեն կարող եք վայելել այն, անպայման պատրաստեք:

 

Աջիկա դդմիկով

Աջիկա դդմիկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • 3 կիլոգրամ արդեն մաքրված դդմիկ
  • 500 գրամ գազար
  • 500 գրամ ցանկացած քաղցր պղպեղ
  • 5 գլուխ սխտոր
  • 1,5 կգ լոլիկ
  • 2 ճաշի գդալ աղ
  • 100 գրամ շաքար
  • աղացած կարմիր կծու պղպեղ 2,5 — 3 ճաշի գդալ
  • 200 մլ բուսական յուղ
  • 100 մլ քացախ

Աջիկա դդմիկով

Աջիկա դդմիկով. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Կլպել սխտորը, մաքրել գազարները, ինչպես նաև դդմիկները: Հեռացնել պղպեղի սերմերը:
  2. Այժմ բոլոր բանջարեղեններն անցկացնել մսաղացով: Մի աղացեք սխտորը բանջարեղենի հետ:
  3. Բանջարեղենին ավելացնել աղ, շաքար, աղացած պղպեղ, բուսական յուղ և եփել, երբ արդեն սկսի եռալ՝ 30-40 րոպե:
  4. Այժմ ավելացնել մանրացված կամ աղացած սխտորը և եփել ևս 5 րոպե: Ժամանակն է ավելացնել քացախ, եռացնել ևս մի քանի րոպե:
  5. Խառնուրդը լցնել մաքուր, մանրէազերծված բանկաների մեջ և կափարիչներով փակել դրանք:
  6. Լավ կլինի պատրաստի պահածոյի բանկաները տաք ինչ-որ բանով փաթաթել, թողնել մինչև դրանք ամբողջովին սառչեն:

Աջիկա դդմիկով

Պահածոն կարող եք հանգիստ պահել բնակարանում, ցանկալի է՝ մութ տեղում:

Բոլորիս հաջող փակոցներ և հիանալի տրամադրություն ողջ սեզոնին:

Տեսանյութ

Սմբուկով և դդմիկով նոր բաղադրատոմս

Խնդրում ենք Գնահատեք