Ավոկադոյով նախուտեստ քսուկ. Այսքան համեղ ավոկադո դուք հաստատ դեռ չեք կերել

Ավոկադոյով նախուտեստ քսուկ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ավոկադոյով նախուտեստ քսուկ պատրաստեք համեղ խորտիկ մատուցելու համար:

Վերջին տարիների ամենահայտնի մրգերից մեկը ավոկադոն է։ Բոլոր բլոգերներն ու սննդաբանները խոսում են այս ապրանքի մասին: Ավոկադոյով ուտեստների հսկայական քանակությամբ տարբեր բաղադրատոմսեր կան: Դուք կարող եք սիրել կամ ատել այս միրգը, դրա համար ակնհայտորեն չկա միանշանակ կարծիք:

Շատերը սխալմամբ կարծում են, որ ավոկադոն բանջարեղեն է։ Միանգամայն տրամաբանական է, որ մարդիկ այսպես են ընկալում այս միրգը։ Ավոկադոն մրգի հետ քիչ նմանություն ունի, այն բավական յուղոտ է և չունի քաղցր համ։

Այնուամենայնիվ, ավոկադոն իսկական միրգ է, որը ծագել է դափնու ընտանիքից։ Այսինքն՝ ավոկադոն դափնու տերևի հեռավոր ազգականն է։

Այս մրգից կարելի է շատ տարբեր ուտեստներ պատրաստել։ Մենք կխոսենք ավոկադոյի նախուտեստներից մեկի մասին։

Ավոկադոյով նախուտեստ քսուկ

Ավոկադոյով նախուտեստ քսուկ. Բաղադրիչները

_ հաց — 3 շերտ

_ կարագ — 50 գ

_ սխտոր — 3 պճեղ

_ ավոկադո — 2 հատ

_ սոխ — 1 հատ

_ լոլիկ — 2 հատ

_ կիտրոնի հյութ — 1 ճաշի գդալ

_ աղ — մի պտղունց

Ավոկադոյով նախուտեստ քսուկ

Ավոկադոյով նախուտեստ քսուկ. Պատրաստման եղանակը

_ Կտրեք հացի շերտերը եռանկյուններով: Կարագը հալեցնել տապակի մեջ, մի քանի պճեղ սխտոր ճզմել վրան:

_ Տապակել հացը մինչև ոսկե դարչնագույնը յուրաքանչյուր կողմից այս խառնուրդի մեջ:

_ Ավոկադոն մաքրել, միջուկը տրորել առանձին ամանի մեջ։ Սոխն ու սխտորը մանր կտրատել, ավելացնել ավոկադոյի խյուսի մեջ։

_ Լոլիկի միջից հանել միջուկը և մանր կտրատել։ Կտրած լոլիկը լցնել պյուրեի մեջ, համեմել կիտրոնի հյութով։

_ Աղ անել, խառնել բաղադրիչները և քսել հացի կտորների վրա։

Ավոկադոյով նախուտեստ քսուկ

Համեղ և առողջ նախաճաշ պատրաստելու արագ միջոց։ Կարող եք նաև մանրացված կանաչի ավելացնել ավոկադոյի պյուրեին։

Բարի ախորժակ:

 Տեսանյութ

Համեղ բրոկոլիով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք